Monday, March 20, 2017

Gel semi matte lipstick Mary kay!


MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick
Warna yang tahan lama!
Tekstur gel yang selesa!
Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 






 Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir
 Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona
 Formula yang lembut seumpama baldu 
 Memberikan kesan fokus lembut
 Melembapkan bibir 
 Sesuai untuk kulit sensitif

Berminat dengan warna² Gel semi matte lipstick Mary kay ni.. Boleh dapat stok dari #kakMyna yea.


Ur Beauty Consultant anda #HaminaHamid | 011-19567856

Friday, March 3, 2017

Set detox #MaryKay

Set detox #MaryKay


Ini antara item yang terdapat dalam #setdetoxmarykay yea kawan2...pilihan item2 ni depend juga pada jenis kulit wajah... 
Berminat nak cuba atau nak tahu lebih lanjut tentang jenis kulit anda boleh inform #ummiAnaqi kita sama² bantu membantu merawat kulit wajah. Iya la kalau ummi ja bersemangat tapi anda tak bagi kerjasama padu sepanjang proses rawatan senang kata untuk menggunakan produk secara konsisten....
Makanya...
Apalah ertinya... cia cia cia..

Ada faham... faham faham!!!
Ur Beauty Consultant anda #HaminaHamid | 011-19567856




Terima kasih sudi membaca dan sokong penulisan #ummiAnaqiHaziq.. Sila berkunjung lagi and happy reading!! ingat ingat ingat...

Thursday, March 2, 2017

Kain Cotton SONGKET PRINTED- Bunga Tona-V2

NEW ARRIVAL! HOT HOT HOT DESIGN! 

SONGKET PRINTED- Bunga Tona-V2 (version 2)


" Bunga Tona-V2 (version 2) "

" Bunga Tona-V2 (version 2) "

" Bunga Tona-V2 (version 2) "














📌 Printing yang sangat-sangat sharp

📌 Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI

📌 Mudah digosok. Tahan Lasak

📌 Evergreen quality










📌 Kain tak luntur warna. Tidak kecut







📌 Paling best sngt serap peluh


Kami jual hanya yg berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel
mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.

Cepat! sementara stok masih ada.

13 WARNA YG MENAWAN!


READY STOK NOW... LIMITED STOK.... ❤️❤️



Pembelian secara borong juga disediakan.. Buy more save mores!!!



Terima kasih sudi membaca dan sokong penulisan #ummiAnaqiHaziq.. Sila berkunjung lagi and happy reading!! ingat ingat ingat...

Saturday, February 25, 2017

Cotton SONGKET PRINTED- Dokoh Arona!


NEW ARRIVAL LAGI!
Cotton SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!

"SONGKET PRINTED- Dokoh Arona "

"SONGKET PRINTED- Dokoh Arona "

"SONGKET PRINTED- Dokoh Arona "

Rugi kalau tak grab songket printed DOKOH ARONA!
📌 Printing yang sangat-sangat sharp
📌 Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
📌 Mudah digosok. Tahan Lasak
📌 Evergreen quality
📌 Kain tak luntur warna. Tidak kecut
📌 Paling best sngt serap peluh



Kod Kain : BD -312 A to E






Album Mix & Match... 
Boleh Follow Katalog di bawah yea.. Berminat inform kod kain yea.. 












Kami jual hanya yang berkualiti tinggi. Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
10 WARNA YG MENAWAN!

#HaminaHamid | 011-19567856
lain² koleksi album boleh  rujuk via Telegram : https://t.me/kainpasangcun

READY STOK NOW!!
LIMITED STOCK.

Pembelian secara borong juag disediakan.. Buy more save mores!!!
Terima kasih sudi membaca dan sokong penulisan #ummiAnaqiHaziq.. Sila berkunjung lagi and happy reading!! ingat ingat ingat...

Sunday, February 19, 2017

make up remover mary kay


Hari ni nak cerita pasal produk #makeupremover mary kay. Perhatian lebih kepada kawan² yang suka pakai Mascara, Eyeliner, eyeshadow. 


Kak myna nak maklumkan yang kulit kawasan mata tu paling nipis & paling sensitif? Senang cakap kulit bawah mata 5 kali lebih nipis dari kulit muka. Kalau kita tak betul² dibersihkan, nanti akan timbul masalah lain pulak.. 


 Antaranya mendatangkan biji kolestrol timbul di kawasan mata, Kering, nipis, mudah kendur. dan kulit keliling mata tu jadi gelap, jadi mata panda.. Bukan sebab kurang tidur ja jadi mata panda tau... 


Pastu guna apa nak cuci mekap tu? Baby oil ehh. Okeh² meh nak kongsikan info lebih penting... tahu tak.. Baby oil tu boleh buat kulit lebih muka lebih kering, lebih cepat berkedut kawasan kulit mata tu, macam yang kak myna habaq kat atas tu tadi...bawah mata 5 kali lebih nipis dari kulit muka" Jika terlalu lama menggunakan baby oil boleh membuatkan kulit ditumbuhi milia seed..! SubhanaAllah,,, Minta di jauhkan. 


Perhatikan gambar eye makeup remover Mary Kay , nampak tak ada 2 lapisan kat situ? Eye Makeup Remover ni bukan berasaskan minyak / alkohol. Jadi, sebelum nak guna kita kena goncang betul² nak bagi 2 lapisan ini bercampur antara satu sama lain dan #makeupremovermarykay menjalankan fungsinya dengan baik...

Kandungan 2 lapisan yang dimaksudkan... 
  • Lapisan bawah tu mengandungi enzim seperti silikon yang berfungsi menganjalkan kulit kawasan mata dan menanggalkan solekan mata tidak kalis air
  • Lapisan atas menanggalkan solekan mata kalis air.

Terima kasih sudi membaca dan sokong penulisan #ummiAnaqiHaziq.. Sila berkunjung lagi and happy reading!! ingat ingat ingat...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...