Saturday, October 31, 2009

:: sEminAr pEmAkAnAn vs pEriuK ::

kahhh kahh kah... harus di ketawa sepuas hati.sambil hentak² kaki. ihiksss!!
kelmarin (30 October 2009) nak kata tipah&mamat tertipu memang buley lah yer..adehhh.

sungguh malang majoriti terlibat...hahahha. Nasib kita lah yer kawan². termasuk haku sekalik. kalau haku tahu qoedahnya begitu dari awal sure haku x masuk seminar tue.baik haku settle kan urusan famaly day kelab nanti...apapun semuanya dah berlalu. hahahhaha.

Dalam hal nie x tahu la nak salah kan sesiapa...
1- Adakah salah penganjur seminar?
2- Salah diri sendirik?

ermm x tahu lah..tapi kalau ikutkan memang saleman or salegirl x buley lepas pintu premis opis tue..aduhaiiii...no komen.

Masa seminar (kunun seminar lah yer) berlangsung, mesti salegirl tu teruja sebab ramainya staf yang sudi luangkan masa untuk dengar promosi dari dorunk... huhuhu. yer la kan, buley dikatakan majoriti masuk bilik kuliah tu mau join seminar.. di tambah lagik ada fotographer dari kolej..kami kat sini memang gitu, kalu ada program sure fotographer akan merakam kenangan. lagi pun itu semua bukti yooooooo.

yer la kita kan "saya yang menurut perintah" bila dah dapat MEMO sure semuanya turut laksanakan..sekalik daaaaaaaaa...no komen :p





wajah² pandangan tepat ke hadapan tanpa toleh ke kiri kanan...fokus tue.
Goodddddd gud gud..


siap gigit jari & tongakat dagu lagik..wakakakkaa.

intro ok la juga..sentuh bab pemaakanan kesihatan dan cara pemakanan yang sehat. sebab tu lah semuanya kusyuk mendengar...siap bag respon baikpunyer. memang ceria bilik kuliah dengan suara2 dari peserta...sekalik asyik² ulang pasal periuk yang di depan dorunk tue..terus semuan cam hurmmmm...




kan dah mula berbisik..ntah la apa yang dorunk gosip² kan tu.
sampai terteleng tengkok jusdy...amin punya angkara. hahaha.



ini wajah² yang dah busannn..mcm² gaya sudah. x kurang juga ada yang pura² keluar ke toilet, jawab handfon. Sekalik dah keluar tu kompom x masuk balik...



Masa time demostrasi...semuanya bagun dari tempat duduk. tengok hasil masakan dengan menggunakan periuk tersebut.



Geng teruna² & bapa² yang teruja..heheheh.



di tambah dara & ibu.
Ehhh k'tie..jaga² ..kang termasuk laks tudung tu dalam periuk. ihiksss!!!



d goreng tanpa minyak... tapi hasil slps masak ada minyak, dan minyak yang keluar dari bahan ini terkumpul d bawah.

mcm² lagik dorunk buat.. kek & pop corn.
Masak ala stim..hasil goreng. uihhhhh cam gitu kah...hohohoho.



terus senyum dapat ngapp pop corn :D




uiihhh..kusyuk² shapiq dengan pop corn. terasa seperti di dalam panggung wayang lah yer..makan pop corn sambil tengok demostrasi periuk.
Mihahahahahaha !!!



haisyooo...jangan rebut² fara, x cukup kita suruh salegirl tu bikin lagik. kita tengok demo nya berulang kali..keh keh keh.



Akhirnya..ada juga muka haku bersama pop corn.
hamoiii dymp..kusyuk nya tengok wayang bersama segenggam pop corn :p


Note: Setiap perkara ada kebaikan dan ada buruknya...apapun sungguh kretip salegirl nie.. gud job.




2 comments:

Cik Rama2 Beku said...

hahaha..lawak la kak..sy tak terlibat dr awal sbb ada kelas. masuk pn da lepas demo.part promote periuk sdh.hihi..tp ramai juga yg beli kn..bagus bah warga KK Tawau ni..hihi..

AmyNa said...

ihikss!! ko n sab mmg x terlibat lah yer, coz masing2 da kelas...kami yg buzy jugak nie..terlibat ohhh. yer la..nama pun seminar..kompom la masuk e-sis...tu yang jenguk juga..sekali..haisyooo. A'ah ramai yg beli..ok juga bah periuk nya tue.. siap ada promosi rega lagik..berbaloi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...