Wednesday, May 29, 2013

Mary Kay Lip Set : Rawatan untuk Bibir Gelap dan Kering @___@



Mary Kay Lip Set yang terdiri daripada Lip Mask dan Lip Balm berfungsi untuk merawat seterusnya memelihara keadaan/keindahan bibir anda. Set untuk kesihatan bibir ini juga, merupakan antara produk MK yang mendapat jualan terbaik...

Kedua2 produk ini mendapat permintaan yang tinggi kerana ia nya saling melengkapi antara satu sama lain untuk mendapatkan hasil yang optimum. Gunakan Lip Mask untuk hapuskan kulit kering dan kemudian lembapkannya dengan Lip balm... Bibir anda kembali sihat dan indah.


Sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunya masalah berikut:
  • Bibir kering dan sering mengelupas
  • Bibir gelap disebabkan kesan penggunaan Lipstick lama.


Peringatan :

♥♥ Lip Mask digunakan sekurang-kurang nya satu kali seminggu dan diikuti dengan pemakaian Lip Balm.
♥♥ Untuk rawatan bibir kering, Lip Balm boleh dipakai setiap hari dan malam sebelum tidur atau pada bila-bila masa sahaja. Selain itu lip balm boleh dipakai sebelum atau selepas lipstick agar bibir anda kekal lembap sepanjang hari. InsyaAllah.
Gambar kredit dari Blog : Christinafoo

Langkah-langkah penggunaan Lip Set :
  • Ratakan Lip Mask pada seluruh permukaan bibir anda secara rata. Ingat tidak perlu terlalu tebal dan biarkan seketika. lebih kurang dalam 2 minit ke 3 minit sahaja.
  • Cukup 3 minit... basahkan hujung jari dengan air dan buat putaran pada bibir (gosok perlahan) untuk menanggalkan sel kulit mati. Kemudian bilas dengan air yang bersih dan lap sehingga kering air bilasan tersebut..
  • Akhir sapukan Lip Balm secara rata. 

Penting untuk di ketahui!!!!

♥♥ Setiap kali selepas penggunaan, anda akan dapat merasakan bibir anda menjadi lembut dan kelihatan kemerah merahan. Munggil gitu... InsyaAllah. 
♥♥ Pengguna yang kerap TIDAK memudaratkan malahan boleh membantu merawat masalah bibir anda.. 
♥♥ Akhir langkah tu.. selepas sapu lip Balm, boleh juga dioleskan bersama lipstick MK yang lain untuk penampilan yang lebih Vouge vaasssss!!

Saya Independent Beauty Consultant Mary Kay akan bantu anda untuk memiliki dan menggunakan Mary Kay Lip Set.. InsyaAllah ^___^ .

Harga RM80/set.. untuk detail harga boleh refer Harga lip Set Mary Kay!!


Boleh roger2 saya melalui info yang tertera di bawah







Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh

8 comments:

Umie Artoqiemie said...

menarik. boleh la merawat bibiaq i yg macam perokok ni huwaaa

Amyna said...

InsyaAllah umie...kalau mau boleh hallu2 myna ya...

email pun boleh: amyna7698@gmail.com

Anonymous said...

KALO BIBIR DARI KECIL GELAP SEBAB ANAEMIA BLEH KE MERAH??

Amyna said...

Ya Allah... dah terang² sakit kan. itu semua dari dalam diri (darah). Macam mana nak pinkish melainkan letak lip gloss Or lipstick...

berminat nak dapatkan lip stick or lipgloss boleh hallu2..

kak nied said...

adk camner ak nk cari produck nie? leh tak wahatssap akk kat 0164520098

kak nied said...

adk camner ak nk cari produck nie? leh tak wahatssap akk kat 0164520098

Amyna said...

hai kak nied,
Myna dah PM akak.. Tapi kat sini myna nak kongsi kan sedikit info utk semua kawan & silent readers.

Total 1 set Lip set RM80 sahaja. Dalam 1 set ni terdiri daripada
a) Lip Mask = RM45
b) Lip Balm = RM35

Beminat boleh berhubung ke Hotline myna 011-19567856.

Anonymous said...

Slam....akak...sy berminat utk set ni...mcm mna sy nk dpt kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...