Tuesday, August 25, 2009

:: sAyAnG MAK ::

4 hari da kita menunaikan ibadah puasa..Alhamdulillah.
sepanjang ramadhan ni haku x pernah miss walau sehari.
miss utk fon mak haku & mentua haku. sensitif tuh.
keh keh keh !!

kalu haku x sempat fon, mak haku akn fon. Waktu sahur tu
kompom mak haku akan fon.. naluri seorang ibu kan tentu
turut merasa situasi anakanda yang jauh nie, sensorang sahur,
berbuka...hahaha( gelak nk pujuk hati).

tapi ari ni mak haku x fon time sahur..terasa la juga haku awalnya.
tapi td masa haku on day way nak ke opis mak haku fon..
gumbiraa yooo...

asal mak fon..mesti ada jerk topik yang nk di bual. heheheh. itu lah
mak haku...haku suka, sukai dan terus sukAaaaa..



loving mak 4 ever n ever !!!!..





6 comments:

^aNgRiAni^ said...

ermmm...sensitif lak baca entry myna ni tau...uhukkkssss :D

AmyNa said...

itu lah realiti yg d lalui kini.. sabar da terus bersabar.

Zampeada said...

salam ziarah,

mmg ah tak ingatlah amyna ni... mana ek kite jumpa? aku bukan tawau... aku belah2 kk.

AmyNa said...

Ooo...salah puloks yer. ehekss!!
ye la alizam, kita jumpa pun sekali sajork...itu pun kita g soping moping kt bodyshop. masa tu k'eda (ganu) mau beli brg utk hantaran dia...ala senang cita..kwn k'ct(buha).

Ayu said...

sementara mak masih ada ni.. hargai la .. me mak dah takder.. wendu sama makk.. :(

AmyNa said...

a'ah ayu..
dolu myna dekat jerk dgn mak.asal wekend jerk pulang ke kpg.pehtu mak ni siap dh aturkan program utk wekend tue...adehhh rinduunya saat itu. mklumlah opis lama mmg dekat dgn umh d kpg nun...skrg dh pindah nie...huhuhu. raya thn nie pun x dpt pulang..sedey juga. tp x nak layan...kang lain jadinya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...