Sunday, August 30, 2009

:: syUkUr ALhAmdULiLLAh ::

Alhamdulillah...
adam Asnawi dah kembali pulih seperti biasa, semalam masa
haku fon fmly d kpg nun..Riuh rendah teratak mak & ayah haku.
sampai panas tinga haku..panas sbb lama d talian.. bergilir2 mau
bercakap dgn haku..tambah2 akak haku tu..ada jerk cita nya.
walau pun begitu haku tetap sokAaaaa....!!!!

ramai yang pulang, yer la kan.. coti MERDEKA. kalu haku dokat
kompom haku balik gak. dah jauh nie..Redha sajork.

Mr. Amir pun dah b'ansur pulih, cuma panas badan tu..bila malam
jerk. kesahnya, mnggu ni Mr. Amir balik sini. yuhuuu!!
ada sebab musabab balik sini..ada app dgn Sumanti (UMW toyota)
ihikss.

smlm masa haku ngah berbual dengan mak..haku dengar suara
Adam Asnawi.ntah apa dia cakap. hanya dia sendirik jerk faham.
yang pastinya dia ikut mak haku berbual dgn haku...
Alahai tersentuh nya hati haku.. budak kicik tu memang. pantang
kalau orang bercakap..ada jerk gayanya.kunun mcm dia tu dah
besar sangat.. hallalalalala.

Mak haku letak ganggang fon dekat dengan telinga dia.. haku
panggey nama penuh nya..terus tercari2 dia. hairan dia..
tetiba dengar suara..mak haku ckp dia mencari..dia pandang
semua org yang ada d situ. pehtu dia gelak..
Eee..geram haku rasa. nak jerk haku balik jumpa dia..

hadik haku pun cakap yang budak kicik tue..dah besar sangat skrg.
bajunya nya pun ikut saiz budak 1 thn...Ya Allah...mmg budak ni
besar sangat la tue. Masa 2 bln ari tu pun dah kena diet...ini baru
6bln++ pun dah pakai saiz 1 thn..haisyoooo!!!

teda laks pic d latest budak kicik tu. nnti kalau m'da @ m'long dia
send haku jaja sini yer.. haku sendirik pun x sabo nk nengok.
smlm haku siap nk uat video call..tapi sayang..dorunk x leh accept
pulokss..

apa kah haku harus beli hnset yang lebey baik utk mak haku. kang
haku beli, mak haku serba salah laks..sbb skrg ni hnset yang mak
haku guna tue.hnset Arwah hadik haku.. kompom laks mak haku
serba salah. Hnset arwah pun ada camera juga, cuma camera blkng
jerk.

ermm... kalu mau beli mesti kena beli dua unit. ye la kan. untuk
mak haku n mak mentua..Baru adil..ihikss!!!

x apa, akan haku fikir n bincang dengan Mr. Amir.


p/s: Appoimont dgn UMW toyota (29 0g0s 09 = 290809 )




1 comment:

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...