Tuesday, April 27, 2010

Aprilan.. yeszaaa!!

hai hai hai to all my blogger n silent readers...

thanks a lot ya sudi memberi ruang singgah di sini walaupaun x berhafdate & sudi menanyakan khabar haku. haku betul² menghargai nya. memang haku jarang on9 kebelakangan nie. fesbuk pun kejap² jerk on9. lain² laman sosial memang x on langsung termasuk YM terus lah x... memang x sempat. YM kalau haku on9... nanti kan ada puloks yang kecik hati haku x reply. lagik buat haku sedih hati. hurmm!! Lama juga kan laman sesawang ini di biarkan.. alahaiii.. :-(

Syukur Alhamdulillah.. tugasan yang paling utama di galas untuk bulan April nie selesai dengan jayanya semalam. Ya lah preparation yang dari awal bulan mac lagik duk sibuk sana sini demi untuk graduan Kolej Komuniti Tawau.

sebenarnya bulan April nie.. haku banyak tugasan luar. meh² nak conteng kat sini. sekurang nya leh juga haku rujuk ke depan nanti.. cepat & pantas gitu.. :p

2 April ~ AJK teknikal Mesyuarat khas Majlis Konvo d Promanade hotel Twu.
13 April ~exam ptk kali ke-4 d Kota Kinabalu
19-21 April ~bengkel training on traner untuk sistem HRMIS d Vistana hotel kL.
24 & 25 April ~Kajian Pengesanan graduan d makmal Komp KKTS
26 April ~ Majlis konvokesyen kali ke-6 d Promanade hotel Twu.

itu x termasuk lagik dengan kerja² d hujung minggu a.k.a kursus pendek.. insyaAllah pehni haku update laju² ya... insyaAllah. :-)

opsss!! tag dr kelly & mar, pehni myna buat ya. tag dari kamu berdua lebey kurang sama step nya. jadik myna rangkum kan sekali ya...ngeh3x. award dari along nanti myna tepek d sini. ari tu dah amik.. tapi x sempat nak tepek.. ahaksss!!





2 comments:

nornazliana said...

owhh kat semporna ka..hurm ingatkan kat kota kinabalu..hari ni hari tldm tak p oepn ship diowng ka kat tawau tue..hubby ana ada kat sana heheh..bersawang sudahh

Amyna said...

ya ke? patut Mr.A balik... tadik Mr.A call on da way ke tawau.. ana d mana? lumut ka?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...