Tuesday, April 27, 2010

Beautiful Blogger Award (*_*)

wowww!! beautiful blogger, tapi kekurangan hafdate nya.. Sebelum nak amik award nie kena habaq atau list kan 7 perkara dulu tentang diri tuan empunya blog d eye of princess dot com.

ermm..sebelum haku nak habaq 7 perkara tue, izinkan haku untuk menyusun kata² sebagai tanda memohon kemaafan kat along a.k.a pemberi award nie di atas kelewatan haku amik award... maaf ya along. jangan serik nak kasi award ya... :p

meh rapat² kaih... haku nak habaq 7 perkara tersebut.

1- sekarang haku bertugas d negeri d bawah bayu bukan d kedah lagik.. Politeknik dalam kenangan & kini kolej komuniti mencipta kenangan.

2- Isteri kepada seorang pewira negara, itu sebab bertugas d sini...

3- Masih berdua..doakan kehadiran cahayamata sebagai penyeri Amyna ya.

4- Suka senyum.. senyum itu sedekah. :D

5- kalau sakit hati...haku akan mengalirkan air mata..kerana itu kan penawar duka lara :p

6- seorang yang peramah & suka menambah kenalan. remember i will appreciate people who appreciate me.. wokayyyy!!

7- ermm... suka memasak. itu pun weekend saja coz Mr.A ada d umah... hari² lain jarang sama sekali. ya lah... kalau haku masak.. sendiri juga makan.. non ada selera yoo!!

oriteee...dah setel list kan 7 perkara tersebut.. jadik award nih dengan rasminya dah jadik kepunyaan amyna.




simple but very nice... like like like.
tqvm ya along.

uihhh x abis lagik... haku nak kongsi kan award nie dengan blogger² lain juga ya. kawan² yang d senaraikan sila amik ya.. :D

1- Semalu sk (Pn. Mar)
2- Pn. hajar
3. Pn. Rosma
4- Cik Rama²Beku
5- Cik JajaHarissa
6- Pn. Kelly
7- Cik Pn. Ana


sekian terima kaseyyyyyy!!!



2 comments:

Cik Rama2 Beku said...

thanx akak..nnt sy buat ek..

Amyna said...

most welkam sida.. ya amik tau..penghargaan utk d kongsikan bersama geng blogger... :d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...