Monday, February 20, 2012

RM 79.99 harga promo!

Alhamdulillah...

Semalam tertunai permintaan hati nak buy meja lipat. Sebelum nih berpikir juga nak buy sebab rumah di TKR tu sempit... masuk 1 kerusi jati ja pun dah rasa crowded... terpaksa pendam kan kehendak hati..

Punya duk pulun siapkan tempahan menyulam... sedikit sebanyak rasa tak selesa di bahagian pinggang... Mana tidaknya asyik membongkok sebab meja yang duk letak mesin tu rendah... ala meja jenis jepun yang ciput tu... Saya buy meja tu masa study dulu... tahun 2007 nun.. hehehe! sangat tak sesuai untuk j/masa yang panjang...




Alang² dah promo di gient... saya rembat la satu unit. dua kali saya p sana nak beli... kali kedua baru confirm beli sebab ada orang bantu ringan kan beban saya untuk mengangkat.... Terima kasih ya naza. Macam ni lah nasib bila lelaki sejati tiada di sisi... kesian ;p.

Owhh meja lipat promo, Selamat datang ke teratak TKR kami dan selamat berbakti ya!!



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

4 comments:

Dianaa said...

beli beli! sementara harga murah tu. hihi :D

shahdiana said...

pandai menyulam rupanya cik myna kita..ambik tempahan ke ni

Amyna said...

Ya diana.... normal price RM109... hihihi.

Amyna said...

@Yana: Iya yana... tempahan raya memang dah terpaksa buka sekarang.. customer dah antaq... Alhamdulillah rezeki.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...