Tuesday, May 29, 2012

Cuti cuti kasih sayang kali ke-2.. yabedabeduu~~

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan² pena sekalian maya...

Lama benar saya tak berkongsi rasa di sini. Entah ke mana pergi nya perasaan nak ngendap² ke sini..banyak nya saya ngendap² di tuiter nun.. Hiksss!!

Macam² yang saya lalui sepanjang kesepian saya ke sini.. suka duka, pahit manis.. di maki tak tentu pasal..memang perit untuk di terima hati. semua nya saya dah luah kan di tuiter tuh. di campur lagi dengan kesibukkan koje hakiki... memang jarang² lah nak jenguk ke sini... Hari ni kebetulan opish sunyi sepi, koje pun boleh la skip² sambil pejam² mata sekejap. Melunsur ke sini..

Petang nanti saya akan fly ke kampung halaman sana... kedah mai cheQ mai oi.. Hati ni duk 80% pulak nak balik... resah rasa hati nak tinggal rumah.. kebetulan rumah opismate di pecah masuk pencuri semalam. bertambah gundah gulana hati ni...

Saya tak fikir barang lain.. saya sayang kan motor arwah adik. Ada kengkawan suggestkan bawa masuk dalam rumah.. masalah juga bagi saya nak tolak masuk dalam rumah.. divider pintu tu tinggi. Kalau ada Mr.A kan senang.. husband jiran² pun mana ada time² siang macam ni.. dorunk koje... tengok lah nanti macam mana? pasti ada kekuatan mengejut... hik3x. Allah kan maha mendengar~~

Cuti² kasih sayang kali ni... Saya amik cuti ganti 1 hari sahaja, pada 1 hb Jun... cuti ganti tu masa saya tugas jaga pameran karnival 1Malysia syok bah. Untuk besok dan lusa kat sini cuti umum sempena pesta keamatan.. Jadi yang 4hb hingga 6hb tu... cuti tanpa rekod...sebab saya bertugas d luar kawasan. ting ting ting~~


Gambar sempena konvo ke-8 pelajar di opis saya..19hb hari tu.. dah 10 hari berlalu... heheh!

Panjang lebar dah saya berkongsi rasa...di sini saya maklumkan yang saya akan bercuti kasih sayang di kampung sampai 3hb.. pehtu akan berkampung pula di putrajaya. 6hb baru fly semula ke tawau bumi peladang ni... InsyaAllah ^___^.




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

1 comment:

Ruziawati Yusof said...

selamat bercuti amyna!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...