Friday, June 8, 2012

Kek cuti cuti kasih sayang yang ke-2

Terima kasih gadis aktifast!!!

Sanggup membaking untuk akak.... time dia membaking saya ada membantu sekejap, bila dah masuk oven saya berjalan ke rumah kawan sekampung untuk melawat baby baru nya... balik² siap sudah di saluti cheese dan tulih di atas tu ha !!

Biarpun salah ayat d tulih.. yang penting saya suka!! kagum dengan adik... kakak dia pun tak pernah membaking tau....




Kek Red velvet!! siap jadi bekal kami masa travel ke kampar hari tu..licin terus. hehehe!! Rasa macam nak lagi... nak lagi.. tapi apakandaya saya dah tak balik ke rumah FBT.. jadi saya pendam ja hasrat hati tu... Saya kena terus ke penang sebab besok pagi flight ke kolompoq dah..

Terima kasih ya HanisahHamid.



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnye red velvet

miss fluffy said...

nak kek, nak kek..hehe^^

caera puttih said...

ehh 2.. nie boleh bukak kedai dahh nie .. tak pun packing hantar kat blogger2 laeh .. hak3

Amyna said...

@LM: sedapppp! tapi x da la puji depan adik yang terlalu hover..sat g kembang susah.. heheh!

@Fluffy: Minta hanisah hamid buatkan... akak belum pandai lagi.. hari tu belajar tak sempat habis...

@Caera: Hanisah hamid sila take note! HAHAHA.

mama aini said...

assalam myna..terliur tgk gambar kek tu..ehem sibuknya dia !!!..he2x..

Gieyana said...

Cnfirm sedap tue..:-)

Outbound di Malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...