Wednesday, June 20, 2012

Jumpa Blogger LydiaMiza (LM) di Alamanda

Alhamdulillah...

Cuti-cuti kasihSayang yang ke-2 saya kali ni berjalan dengan baik. Hasrat hati yang terukir tertunai... Syukur Alhamdulillah kau telah mempermudahkan urusan ya Allah. Terima Ya Allah.

Saya boleh p melawat dua insan yang jatuh sakit sepanjang saya di perantauan... Selama ni saya mengikut perkembangan kesihatan mereka dari jauh sahaja.. Biar pun mereka jauh dari saya namun mereka tetap dekat di hati saya... InsyaAllah.

Kan dah melalut perasaan ni...Okeh okeh di sini saya nak kongsikan ikatan silaraturrahim antara saya dan blogger LM (LadyMiza) bukan setakat di alam maya sahaja.. Permintaan hati saya dah termakhbul untuk bertentang mata dengan LM biarpun pelbagai aral yang melintang...



Kalau ikut plan awal.... InsyaAllah semua nya akan lancar dan pasti kami boleh berjumpa tepat pada masa yang di janjikan.. tapi biasa lah kita hanya mampu merencana... Allah s.w.t juga yang menentukan...

Dalam perjalanan pulang ke Putrajaya saya upadate dengan LM bimbang juga hati saya kalau² tak dapat jumpa LM.. Mana dengan masa tu jalan Jame lagi, lepas saya hantar keluarga saudara sepupu dari penang tu balik ke presint 11, saya cergas ke Alamanda.... Alhamdulillah syukur sangat², segala kesulitan yang datang Allah s.w.t permudahkan jua permintaan hati saya.. Syukur =D



Saya rasa lain bila berdepan dengan LM sebab LM bahasa kan dirinya Miza. saya pulak duk panggil LM..LM... LM... hehehe! sampai sekarang saya still mesra dengan panggilan LM. Biarpun terasa kekok, tetap rancak juga kami berbual...

Saya baru dapat publish hari ni.. sudah update tapi terhenti dalam draf...LM dah lama pun update.. untuk celoteh side LM boleh baca di SiNi.

Terima kasih ya LM sudi bertentang mata dengan myna... Moga ikatan persaudaraan yang terjalin antara kita akan terus kekal berpanjangan meskipun bukan pada pandangan mata.. tapi Ingatan. InsyaAllah.



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kak miza ni ramah..best layan borak..

Amyna said...

betul tu... setuju setuju!! percakapan pun penuh dengan kelembutan.. like mores lah~~

Cik Rongoks said...

untunglah akak dapat jumpe dia.hihihi

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...