Tuesday, June 18, 2013

Giveaway : Like & Menang


Lama tak join GA nih....

dulu rajin la juga.. marathon GA... hehehehe!!

Kali nih nak join GA dari Nad... Syarat² GA boleh tengok di blog Nad di SiNi. Mudah saja syarat² nya... semua mampu untuk join.. InsyaAllah ^__^.



GA like & menang ini bermula hari ni dan tamat pada 10 Julai 2013 ... So sangat² sempat kalau rakan² blogger nak join sama... Jom JoMmmmm~~ 


Hadiah yang Nad tawarkan:
2x Topup RM5 
3x review bog
dan ada hadiah misteri untuk Top Referral.
Bab hadiah.. bagi sata itu persoalan last... yang penting ikatan silaturrahim yang terjalin antara umat islam a.k.a rakan² blogger. Semangat itu yang kita mahu.. Kalau bukan kita yang support usaha kawan² siapa lagi? kannnn... So Jommmm. Bukan payah pun...


Okeh Nad.. terima kasih banyak² sudi anjurkan GA nih... 




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!

JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh

4 comments:

Umie Artoqiemie said...

weeee, goodluck !

roza said...

salam kenal...

ejulz said...

gud luck.. :)

Terus doakan utk sahabat ejulz ni k.. tq

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

Amyna said...

@Umie: Menang kalah letak no.2... yang penting support usaha kawan2... hihihi

@Roza: Wehuuu.... salam kenal tu u tu..

@Ejul: Terima kasih...InsyaAllah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...