Friday, September 13, 2013

Info Set Slimming Shaklee dan bagaimana produk bertindak!!


Set Turun Berat Shaklee, Menekankan konsep 3B yang iaitu :

  • BAKAR - Set Kurus A
  • BUANG  - Set Kurus B
  • BINA. - Set Kurus C

Set Kurus A: Omega Guard & Lechitin


Dalam proses membakar lemak dan memecahkan lemak serta menghalang penyerapan minyak dalam badan,Shaklee menyediakan 2 pilihan vitamin yang mana kedua-dua ini boleh diambil oleh semua. Tidak kira ibu menyusukan anak atau tidak.
Omega Guard dan Lecithin adalah pilihan terbaik untuk membantu proses bakar.Omega Guard mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. Di mana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatka anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak.Lecithin pulak,berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Dalam erti kata lain Lecithin juga menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada dinding Usus. 

LECHITIN Tidak boleh dihasilkan oleh badan tetapi sangat diperlukan oleh badan. 


Set Kurus B: Alfafa & Herba Lax

Proses Detox sangat penting kepada mereka yang ingin menurunkan berat badan.Untuk anda yang masih tidak tahu apa itu proses Detox.

Detox ini adalah satu proses untuk membersihkan usus di mana melalui proses detox ini segala toksin dalam badan,lemak dan lendir yang melekat pada dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Selepas usus dibersihkan barulah segala nurtien yang baik akan mudah diserap ke dalam badanpada tahap maksimum.Jika anda mengalami masalah sembelit,herb-lax dan alfalfa adalah pilihan terbaik. 

Tetapi herb-lax tidak sesuai dimakan oleh ibu yang menyusukan bayi.Tapi jangan risau ibu menyusu tetap boleh melalui proses Detox yang lebih lembut dengan pengambilan alfalfa.Apabila usus sudah dibersihkan dan dicuci sepenuhnya, ini dapat mengelakkan perut dari buncit dan memudahkan proses penghadaman.


Set Kurus C : ESP & Cinch Shake 
(Ada 3 Pilihan Vanilla, Chocolate & Caffe Latte)

Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sehingga 35%.Selain itu,protein juga membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan meningkatkan perkembangan otot.Lebih menarik,protein mampu menjaga nafsu makan kita dan menjaga otot supaya bebas lemak.

Shaklee menawarkan 2 produk yang mengadungi Protein terbaik sebagai makanan tambahan untuk anda yang ingin mengusukan badan.Cinch Shake adalah antara minuman protein berperisa yang sedap dan hanya sesuai di ambil oleh ibu yang tidak menyusukan bayi.Kandungan kalori Cinch Shake yang terlalu rendah dikhuatiri akan menggangu tumbesaran bayi.

Jadi,untuk anda ibu-ibu yang menyusukan anak ESP atau Energizing Soy Protein adalah pilihan terbaik. Selain daripada membantu ibu dalam usaha menguruskan badan,Esp juga membantu memperbanyakkan susu ibu dan membantu ibu memekatkan hasil susu perahan.Sebarang Pertanyaan berkaitan pembelian produk shaklee boleh berhubung dengan saya melalui no telefon di dalam banner di atas nie atau melalui :
1) Page : Jom Kekal Sihat & menawan
2) Fb Personal : Halimatun Hamina 
Email : amyna7698@gmail.com


♥ Jaminan kami : Produk-produk Shaklee sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa mesra alam  

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...