Monday, January 7, 2013

Airasia keluarkan Tiket Percuma 2013 Sempena Program Integrasi 1Malaysia


Wowwwwww!!

Ini satu berita & peluang yang baik untuk rakyat sabah dan sarawak.... termasuklah kami yang merantau di sini.... Alhamdulillah.

Tapi mesti ada syarat² kan... Tak pa.. nanti kalau dah pihak Air Asia dah publish kita sama² lah tengok ya... Dengar² macam satu bulan tempohnya dan tiket percuma dalam 10 ribu....Program Integrasi 1Malaysia dilancarkan oleh Perdana Menteri Malaysia Dato Seri Najib Razak. Tujuan adalah untuk merapatkan lagi jurang antara semenanjung, sabah dan sarawak selaras dengan konsep 1Malaysia. Syarikat tambang murah Air Asia akan bekerja sama untuk memberi tiket penerbangan percuma dalam tempoh yang tertentu. 


Saya nak kongsikan sikit... Sekarang pun Air Asia ada buat promosi... tempoh tempahan dari hari ni hingga 13 Januari 2013. Tarikh penerbangan bermula 1 Mar - 31 May 2013. Memang Airasia yang rajin buat promosi pun...

So dengan kerjasama dari Program Integrasi 1Malysia nih.. harap² AirAsia boleh improve kan lagi perkhidmatan... peratusan perubahan jadual penerbangan tu, harap² lah dikurangkan.. kadang² kami sebagai penumpang yang terpaksa MenSETIAkan diri nih... terpaksa burnkan tiket... Sobbb! tak mau ingat dah..past is past. hihihi.
 


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh....

3 comments:

Gieyana said...

betui tue..AA suka sgt rescheduled jadual penerbangan..rugi sgt rs..

Amyna said...

Kan kak Gee.... hehehe!!

ANISRAHIM said...

but still ade tax jgk kan. igtkan 0.00 betul hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...