Monday, May 3, 2010

Double Award - copy tajuk Mar :p


saja letak tajuk tu... amik sejibik tajuk dari blog mar.

Mar adalah tuan empunya pemberi award. meh pakat² link sini

Semalu Sk Blogspot


Mar.. terima kasey banyak² coz sentiasa setia berkongsi award dengan

Amyna .

i m really Appreciate it my pren ^_^ , kalau ada lagik kasi lagik ya...

muka x malu. hahahaha!!


Akhirnya!! dapat kita bertentang mata kan mar.. Alhamdulillah.

mar bila nak jalan² sini.. Mr.Man myna dah ketemu, dengan Mr.A

bila pula mar nak bertemu?

wokayy jom tengok award berganda yang haku dapat dari mar.



Gorgeous Blogger Award





Blogger Award Friendship


Wokayyy macam biasa.. haku nak kongsikan dengan blogger yang

lain juga. benda baik harus dikongsi. Kalau dapat jadik

pembakar semangat tambah² kepada new blogger untuk terus

berbloging. bukan kah itu lebey baikkkkk!!

Antara blogger yang tersenarai :-

1- Pn. Ctnurkhijah
2- Pn. hajar
3- Cik Solehah
4. Pn. Rosma
5- Cik Rama² Beku
6- Cik JajaHarissa
7- Pn. Kelly
8- Cik Pn. Ana
9- Pn. Rahimah a.k.a Along
10- Pn Hamdiana @ yana

orite... siap sudah senarai. Pada kawan² yang tersenarai sila lah ya.

jangan malu² or segan. CanCinCau!!!


4 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah2

Amyna said...

terima kasey ya yani gebu... :)

Solehah said...

wah tahniah2..tahniah kat diri sendiri jgk sbb dpt award ni..tq..

Amyna said...

most welkam solehah.. tahniah again dr myna ya!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...