Wednesday, May 5, 2010

perubahan info dari Mr.A


untuk makluman uols.. entry ni melanggar schedule sudah. Ha..pedulik apa kan. Yang penting nak publish juga kat sini.. kenangan semua tue..

haku baru lepas bercakap dengan Mr.A.. Ada info baru pula. Mr.A bukan gerak ke sana terus... dia akan berkampung dahulu di Lumut nun. Pergerakkan ke sana nun, maybe dalam bulan jun nanti. InsyaAllah.

Mr.A ada maklumkan juga.. permohonan cuti untuk esok & lusa sudah di hantar. Tapi sehingga detik ini belum diluluskan lagik.. Macamana pun haku tatap nak cuti.. nak abiskan masa 3 ari sepenuhnya sebelum Mr.A bergerak ke lumut nun... Making Lurve, Lurve is chenta..Chenta is ChentaHati... haipppp!!



2 comments:

adiana0889 said...

bagus tu...amik la coti..bermanj-manjas dgn chenta hati.sblm Mr.A bergerak nun jauh kan..heheh :)

kimsalam pada abg amir yer..

fikaryna said...

ada peluang habiskan masa bersama2 kena grab..bila dah jauh..rindu je ler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...