Tuesday, May 4, 2010

Wasiat foward by AreLong

Sebut wasiat nie teringat puloks kes Arwah hadik haku yang kembali keRahmatullah bulan 7/2008. Wasiat nya masih lagik belum dapat di bentangkan... macam² hal orang amanah raya nie. mentang² lah parents haku orang kampung ( bukan org kampung sepening lalat ya), baik punya depa duk link linking dengan majikan arwah. Ingat lah wahai pekerja² sekalian rezki akan memihak kepada yang benar. walau macam mana pun hampa semua duk putaq. InsyaAllah ^_^

Sebelum amik wasiat ada 7 step yang perlu dilalui.. step yang agak mudah. Opss!! x perlu bina kandang segala ya. Lembu nie pun cukup makan.. perut pun bolatt lagik tue. x caya jom tengok... ke ngah bunting ehh, kalau bunting untung yoo. kaya la penerima wasiat :p



Canggehh tui, wasiat nie kan.. melalui tenet d sebarkan. hahahaha!!

Sebelum laksanakan step yang d minta.. haku nak ucapkan banyak² terima kasih kat along. sudi kasi wasiat cam gini kat haku. dah tu di senaraikan sebagai orang pertama laks tu.. harap² haku lah orang pertama yang terima dulu.. ahaksss!!

1- Thank & link the person that gave you the cow.

Opss!! dah terluah d atas tue.. x pa wish banyak² kali pun.. lagipun menghargai tu sesuatu yang indah & rangsang semangat. haku dapat wasiat nie
dari : A L O N G.

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 orang blogger yang paling aktif atau 7 yang paling tak aktif.

Semalu sk (Pn. Mar)
Pn Hamdiana @ yana
Pn. Ctnurkhijah
Cik Solehah
Pn. Ana yang sweet
Cik Pn. Ana (ana adilas)
Miss Tora


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat ni dari orang kaya kg sepening lalat.

Kawan yang di senaraikan.. macam yang duk kata kat step 3, wasiat ni mai dari orang kaya kampung sepening lalat. harap maklum :p

4. Cerita 3 perkara, apa yang anda selalu buat sambil tengok tv.

selalu kalau tengok tv cerita kurang best haku :-

akan sms @ call Mr.A
akan melayari internet

dan kalau cita best dan tarik minat, haku akan fokus & fokus!!


5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.

makanan pelik?? ntah... macam banyak sangat, tambah² haku pindah kat sini. macam² makanan haku yang belum pernah jumpa sebelum nie.. telah selamat masuk ke peyut haku.. *wink~. itulah uniknya SABAH. like like like more...

6. Cuba bagi tau berapa orang kawan anda kat FACEBOOK.

6 rat ++

7. Aku suka soklan ni...Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana?

Hahaha!! soalan yang mengimbau terdetik nya sehati sejiwa antara Amyna.
lokasi pertama pertemuan sama seperti along. VDSS (Villa Dato Syed Sobri).
Haku & Mr.A terpilih sebagai wakil dari penempatan kami. haku dari Felcra & Mr.A dari Felda. Kami anak watan... ngee~

oritee.. da abis da.. tatatitutu.


3 comments:

nornazliana said...

thnx pn myna kita dah ambik wasiat ni..heheh ceria selalu

Amyna said...

welkam ana.. yupss, ceria² selalu. insyaAllah :)

ctnurkhijah said...

tima kasih..
nak balik wat wasiat kasi org len pulok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...