Wednesday, May 25, 2011

Hari terakhir bekerja di bulan Mei~~

Hari ni 26 Mei 2011...

Pehni saya akan bercuti sehingga 6 Jun.. yeayyy!! Balik kampung hohohoho!! sangat syeronoks!!

Saya just apply cuti rehat selama 6 hari sahaja, selebihnya tu di campur dengan weekend & cuti² Am (Pesta Kaamatan). Untungnya bertugas di Sabah.. tetiba~~ :p.

Saya ada dapat cuti ganti 1 hari... sempena Cuti Am (Wesak). Kebetulan semasa festival silat Nusantara & jemputan Antarabangsa 2011 yang berlangsung tempoh hari, saya tak boleh cuti.. so di ganti pada hari² lain mengikut pilihan. yang penting jangan melepasi due yang di nyatakan iaitu pada 19 Jun 2011.

Kalau ikutkan kata hati nak jerk direct cuti tapi... hmmm! Saya postpone ambil pada 14 Jun. Mungkin ini peluang untuk saya join agenda dan meluangkan masa dengan kawan² Bakat (L) di Semporna sana. Opss! terlebih sudah. nanti kita sambung cerita agenda itu ehh.. InsyaAllah.

Esok pagi saya fly sudah ke semenanjung sana.. Mengikut jadual penerbangan, dalam waktu tengah hari saya akan selamat mendarat di Alor Setar. Saya transit di KLiA tak lama pun. Alhamdulillah ^___^.

Persiapan untuk esok tak sepenuhnya lagi.. tunggu Mr.A balik sini. Packing bersama². Hahaha!!

9 comments:

pena rozie said...

Bestnyer kalau dapat cuti gak...

aNaYaNa said...

selamat bercuti..kita ni kerja pun dah rasa macam cuti..dok kg jer..ekekeke

cacing said...

mesti terasa sangat seronokkan kalo time keje dapat cuti....

MaMa AiNi said...

selamat bercuti n selamat pulang ke semenanjung..bestnya bercuti ek...

saiazuan said...

slmt bercuti.. :D

khairul said...

best nya cuti

alinac lover said...

waaa best blik kg

Mohamadazhan hjDesa said...

selamat pulang dan bercuti ya =)

Cerita Orang Kampung Kita...[Part 4] | Kopi Tarik dan Nasi Lemak

Amyna said...

terima aksih kawan² semua... semalam saya baru balik dr langkawi... hari ni baru jenguk² sini...

selamat bercuti juga untuk kawan² semua..Terima kasih sekali lagi sudi membaca... nanti saya terjah juga ke belog kengkawan ea. InsyaAllah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...