Sunday, May 29, 2011

Jemputan kawin 29 Mei 2011

semalam baru balik dari bercuti di langkawi...

Hari ni sesi untuk saya menerjah ke kenduri kawin kawan² sepoliteknik.. Target awal nak turun ke rumah pengantin izzah dan Mus sahaja. Tak sat duk belek² FB ada pula kawan sorang lagi kenduri hari ini juga...dah lama saya tak jumpa beliau sekeluarga.. Kenduri beliau buat di dewan kampung... sukar juga bagi saya nak p.. selalu duk p kat umah beliau di taman Ria ja.

Tap tak pa..Saya dah call ayah pengantin .. pakcik sugguh² hati semangat bagi plan kat saya... tak pa pak cik na.. sat g cheq p na..kalau sesat cheq telepon pakcik balik. kita jumpa nanti :-).



Plan ke kenduri izzah & mus



Plan kenduri Jas & zamri

Saya maybe pergi dengan adik² sahaja.. Mr.A tidak dapat join, beliau busy nak pasang khemah untuk kenduri kawan sekampungnya esok hari.. di Langkawi hari tu... kawan² asyik call jerk tanya.. huk3x.

Alang² dah balik sini.. baik saya terjah semuanya... terjah selagi mampu.. bak kata kesayangan saya... ;p.

hanks you read and support my writing. Please come again ya!!

1 comment:

MaMa AiNi said...

he2x..mama pun pergi majlis..dari sabtu n ahad, ahad ade 2 pengantin..akhirnya mama terbaring..`food poison`..hu...hu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...