Friday, March 2, 2012

CupCakes Comel² untuk Mr.A :)

Alhamdulillah...

Apa yang di kehendaki terlaksana sudah... Mr.A dan kengkawan nya dah selamat menghabiskan cup cakes yang saya tempah nih!


Saya tempah CupCakes 16 biji semuanya. Choc Moist+Choc Ganache + Kit Kat + Strawberry.. pehtu saya gabungkan dengan tiramisu sikit.. Saja nak bagi Mr.A cuba pelbagai rasa.. Almaklumlah duk jejauh nih.. perasaan pun macam² la kan? InsyaAllah ^___^.



Hanya mampu wish begini saja.. Malu weh, sebab kawan yang nak tolong tuliskan. Selebihnya kita bisik² di talifon noh... Miahahaha!

Dah dua bulan Mr.A di sana.. Saya tengok sekarang nih Mr.A makin kurus lah, Mana tidaknya, makan tak menentu.. busy memanjang. Siang hari memang payah nak dapat berbual manja... Masuk hutan, turun ke laut tak pun dalam kelas.. menuntut ilmu dari sifu² mereka :D.

Cup cake Choc Moist+Choc Ganache + Kit Kat + Strawberry..
Mr.A zoom... Amyna ♥ Amir . Like mores!!!!

Sebiji RM4.00.. harga sebiji dah termasuk dengan cas penghantaran, kalau rasa nak tahu total cost, silah darab sendiri ya :p


Tak pa sayang.. itu nama nya pengorbanan. Susah dulu, senang² nya kemudian. Ehh masalah nya.. senang ka Mr.A.. macam makin payah lagi ada.. Huhuhu!!

Mr.A ada juga bisik².. macam lama lagi akan berkhidmat di Sabah nih.. Apapun saya menurut saja di mana Mr.A berkhidmat. Cuma kalau berkursus macam sekarang nih.. memang saya tak ikut lah.. setakat 4 @ 5 bulan... redho saja :-).

Lain lah kalau saya house wife sepenuh masa... mesti laju² dah saya fly ke sana. wink*wink 9___6


NotaSepintas: Semua gambar² Mr.A yang mms.. saya selected untuk publish d sini.



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

3 comments:

YaYaNsMuM said...

Sedapnye cupcake! romantic gitew...:)

Amyna said...

myna tengok pun teruja nak makan... tapi x tahu lah cam mana rasanya.. Myna main oder saja dengan kawan.. kebetulan kedainya dekat dengan Mr.A..

LittleGurl said...

wahwahwah romantiknya! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...