Monday, March 15, 2010

Latest model of laptop !!!

Ini adalah sumber kiriman email dari kawan haku.
Tajuk dia pun haku x ubah..namapun pun kopipes.
jadik x perlu lah nak ubah segala. Alasan orang
malas. ngeee~

Saja... haku nak tepek kat sini. mcm menarik pula..
x percaya jom tengok.. Zasssss!







Perbandingan vs gandingan bersama purse



Macam belt pula...lalalalalala...





Ha...Cam ni cara guna nya.. kemasss!




siap buley letak d poket seluar... muahahaha!

kalau mcm tu..lebey kurang hanphone lah ya. hanphone Alcatel model
dolu².


4 comments:

umie said...

hp yang boleh ketul kepala anjing sampai pengsan..hehhee..tp memang lawa la design nya...mcm clucth pun ada gak..

Amyna said...

hahahha...itu lah. ketuk ka baling ka serba boleyyy.. nak ketuk insan yg sokmo duk tanya kita tentang kehadiran baby pun boleyy... kan umik..klu anjing leh pingsan..insan tu mcm na lah pula gayanya kan..wuwuuuu!

~ نورحياتي ~ said...

wahhh..mcm dompet da..

ni brand apa erk??

Bookcase Headboard said...

Thanks for sharing your opinion.I am very pleased to read after this superb blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...