Monday, March 22, 2010

pemilihan tarikh

Pemilihan tarikh untuk menggunakan perkhidmatan tambang mengunjungi wilayah asal. Macam biasa lah, belanjawan tahunan perlu ada perancangan. Jadik pada insan² yang layak menggunakan tambang ini haruslah memberi kerjsama untuk membuat pemilihan tarikh penggunaan perkhidmatan tersebut. Termasuk lah diri haku... Alhamdulillah.

tahun sebelum nie puas juga memilih tarikh dengan Mr.A.. Last tarikh tu ke laut juga. hurmm! Untuk tahun nie pula haku ingat leh la main hantam sajork letak kat form tu. janji ada tarikh nak dapat tiket. Rupanya harus memilih tarikh yang tepat kerana desas desus yang menyatakan kami tidak akan naik M'sia Airline tetapi AirAsia. uhukss! Itu baru kabar angin, x tahu lah apa keputusannya lagik.. jadik nak x nak haku perlu bincang dengan Mr.A sebaiknya.. kalau ikut giliran tahun nie Mr.A cuti 1st berhari raya. tahun lepas Mr.A dah cuti 2cnd. Cuti mana2 pun boley jerk nak balik, tapi paling best cuti 1st la kan..leh kumpul ramai2 adik badik, sanak saudara rakan dan taulan.. bagi & dapat duit raya..uihhh teringat lagu raya pula..


dengan ini memaklumkan sebagai peringatan kepada kami berdua & insan² yang terlibat secara langsung / x langsung, tarikh pemilihan tiket tambang mengunjungi wilayah asal hasil dari perbincangan dua hati secara berhemah adalah pada 07-19 September 2010. Harap² segala perancangan berjalan dengan lancar... kita sebagai hambanya hanya mampu merancang sahaja. Dia yang maha menentukannya.. if ada insan lain yang terpakasa mengubahnya d sebabkan sesuatu, itu juga adalah kententuan dari nya juga.. Haku redha... Apapun berharap berjalan dengan lancar... insyaAllah.

p/s: kepada ana bakal hadik ipar.. kamu tentukan lah tarikh sebaik mungkin ya. Kalau terpaksa extend waktu itu.. kamu spend la tiket untuk Amyna ya... Kalau x, sayonara... ayat kejam d situ..


2 comments:

adiana0889 said...

uishhh cedihnye dengar hehehe....tarikh yg akak bagi tu tarikh akak & abg coti ataupun tarikh tiket perjalanan pulang disemenanjung kak...insyallah ana dgn adi akn bincng bebaik...ratikh tu time raya ka?....

Amyna said...

itu tarikh permohonan tiket akak&abang untuk terbang balik sana... ya bincang bebaik na.. jangan nakal²...ekekeke.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...