Friday, December 30, 2011

Kami dah merasa buah tarap kesukaan Gajah tu..

Saya 1st time merasa isi buah tarap nih...

Kawan opis bawa dari kampung semata² nak memenuhi permintaan kengkawan yang teringin nak makan... kebetulan kami ada di situ.. langsung juga la merasa kesedapan buah tarap yang digembar gemburkan...


Buah tarap makanan gajah

Mula² dengar dorunk cerita terasa macam pelik pula... sebab ini adalah makanan gajah...Ok Gajah tau. Tapi bila dah ada depan mata.. tak pelik tapi teruja nak menikmati.. Kahhh kah!

saya just makan 2 ulas saja... tak boleh nak p dah.. sebab rasanya manis sangat².

Pernah kawan saya mengidam nak makan buah tarap nih... sebiji dia boleh habis sorang². Tak sedar pun dia makan.. terlalu asyik katanya.. hehehe!


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



Dah habis membaca..cukup lah dengan klik Button LIKE ehh~~

4 comments:

ieYna said...

isinya macam buah cempedak. Sama ker?
rasanya..

Amyna said...

ya kak ina... lebih kurang sama.. tapi manis sangat lah isi dia... melugai rasa..

^sue^ said...

spesis cempedak ngan nangka... ;)


kat sabah orang sebut "tarap"..
kalo kat Swk.. "terap"..

kekekeke....
skang tengah musim.. senang nak dpt ...

mama aini said...

`selamat tahun baru 2012` dr mama buat amyna & family..mama tak pernah lagi makan buah tarap ni..hu2x.. slm sayang dr mama & thanks sudi jadi sahabat maya mama..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...