Friday, November 30, 2012

Durian Crepe di Tawau by Kak Puteri...Nomm Nomm Nom!!

 
Durian Crepe atau nick namenya DC....

Wahhhh.... ada nick name bagai... hihihi. Hebat sungguh penangan Durian Crepe sekarang kan?. terhangat di laman muka buku =P

Entry Durian Crepe pertama dari saya, Publish dua hari lepas. Akhirnya!! tertunai hasrat di hati untuk "Durian Crepe". Boleh klik pada tajuk untuk membacanya.. 

Hari ni kali ke-2 saya oder lagi Durian Crepe... oder sebanyak 108 Biji bersamaan dengan RM90. Oder tu bukan untuk saya sorang, tapi kawan² sekali... Kalau 9 kotak tu saya sorang #AngahBolehPitamPeningDurian.... kih kih kih~~

Saya punya sekotak saja... Plan awal nak kasi dengan jiran²... Saja nak berkongsi kesedapan Durian Crepe dengan jiran. Tapi terlampau famous Durian Crepe d opish tadi... tak cukup saya nak kongsikan dengan jiran saya... Nanti kan ada pula jiran saya yang tak dapat merasa, tak sampai hati pulak.  Tak pa boleh masuk next oder... Anggap ja kali ni bukan rezeki lagi untuk jiran² saya.... InsyaAllah .

Ada kawan cakap murah kak puteri nih jual... RM10/12 biji.... Padahal di Tawau nih durian nya mahal.. saya pernah beli durian sebelum abang keluar Operasi hari tu... Sebiji jatuh dalam RM45 tau.. sebiji okeh. Ternyata mahal kan?

Macam mana lah Kak Puteri nih amik untung kan... Tapi tak apa lah.. mesti Kak Puteri tahu lah nak budget kan... Alhamdulillah, kami bersyukur dapat menikmati kesedapan Durian Crepe seperti mana yang di hebahkan oleh blogger² dan rakan² facebook... Apapun saya doakan rezeki kak puteri sekeluarga berlimpah ruah dari masa ke semasa... Terima kasih Kak!!!!

Ohh ini link Facebook Kak Puteri: Name Puteri Laupe . Kalau malu miow miow nak berhubung dengan kak puteri boleh saja melalui saya.. tapi better berhubung terus kan... Untuk kawan² opish okeh la.. sekali kita oder dan kak puteri pun boleh buat penghantaran serentak ;-)

Oder untuk pick up hari isnin nanti makin bertambah dari jam ke jam nih... jenuh Kak Puteri nak crepe... Siapa² yang nak oder.. silakan ya... tapi di sekitar tawau saja saya berani... kalau yang di luar tawau boleh direct berhubung dengan Kak Puteri... Saya tak berani jamin sebab bukan saya yang crepe sendiri... Saya just oder, sampai, bayar & Ngap... Pehtu sendawa bau durian... hAhAhA!!!!




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!

JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh....

8 comments:

mama aini said...

assalam myna..terliur tenguk durian crepe yg terhangat dipasaran skrg ni..mama tak pernah try lagi..byk promosi tentang ni kat FB kawan2 mama juga.. ;)

Amyna said...

Wasalam mama... lama betul myna tak nampak mama singgah.. kangen! Kan mama... sekarang nih trend DC nih pulak... kami di tawau nih baru dapat merasa... itu yang Hot hot... hihiihh.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Sama.. Sini pun durian mhl walau x mhl mcm myna.LM suka 101 atau musang king saja. Sbb tu terduduk jugak

Amyna said...

hehehe... dah teringin nak makan kena beli juga la kan LM... Nafsu tu boleh cover2 dah...so beli saja ;-)

Anonymous said...

Haiii.mcm mn nak beli yer?? Area Tawau jg ni??

obat kencing manis said...

sepertinya enak ya..

Ummiarissa Mahdi said...

wah sana-sini orang bercerita tentang crepe-crepe ni...tak pernah dapat merasa lagi....

Anonymous said...

Assalaamua'laikum sis...
Masih berjual crepe durian lagi ke kak Puteri tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...