Friday, September 25, 2009

|| mAsAkAn BugIs bt 4 ||

pagi td breakfast roti canai..lunch nya kami dapat undangan ke umah²
geng opish...

umah 1st kami kunjung umah fadli..area batu 4.
memang sesuai undangan di time lunch...wohoooooo !!!



wajah haku d umah fadli...uhuksss !!!




hamoi...en wilson wit mis dymp. Ewwahhhh!!!!

harus letak picture muka teruja kami dengan hidangan..tengok tue
wilson siap angkat peace...itu makanya kami hepy sampai d umah fadli.
time lunch kan....hahahaha !!!

Apa pun jom layan apa menunya...Opsss !! masakan orang
bugis nie... usha dari jauh dolu yer.


x clear?? meh haku zoom 1 by 1...



terung masak lada kots..yang pastinya terung.



ikan goreng berlada...kalau salah ya ampun yer.



kerabu mangga...ini memang malatop abis. haku siap
makan gitu jerk kerabu nie...sedapp yoo.
wahhh kecur air liur haku.. x tipu.. sodapp sangat².



minuman tembikai laici & pepsi.
pepsi haku x snap pun...sebab haku pantang skrg.
pantang tengok...huhuhuhu.


sebelum haku n da geng makan...sempat la bermanja² dengan anak
bungsu fadli...bagus si kicik, x banyak hal...bergambar pun suporting.
siap leh tidur dalam dakapan haku.... Jeng jeng jeng !! apakah ada
kwn nya dalam peyut haku...hi4. InsyaAllah....





tetap ada...



mata dia dah mula nak pejam...layu jerk. Memang bijak, elok
time semua makanan dah d hidangkan..time nie lah dia selamat
dengan mimpi indah... baguusssssssss

haku pun leh makan dengan jayanya....tapi x leh la nak laju²
coz peyut perlu di simpan ruang juga untuk ke umah
k'su...



masa ke umah fadli nie..bukan kami bertiga jerk. ada lagi kwn opis
yang lain...fuhh meriah²....



tadaaa... ini lah k'nur. Nampak kan peyut nya. awal
bulan 10 due. wahh sampai 2 kali haku mention. Pada
hal dalam n3 sebelum ni sudah ada...

ala...2nd day haku koje..haku beraya ke
umahnya. yang hidangkan Buras tue..ini lah orang nya.



ermm..ini puloks famly k'nur... yang bertudung itu la, yang
bikin buras & pencicah untuk kami...masakan air tangan
ibu kompom sodap sesodappp yo.



ala..pic k'rasna x snap la puloks..gambar suami jerk
yang ada...hurmmmm!!



Laju x laju kami makan..licin la semuanya. Licin di table kami
jerk ye...x campur di sebelah nun.
masing² kekenyangan...mata pun dah mula, layu².

tapi..mikir dah janji dengan sutriani. Lagi pun haku belum
ziarah lagik baby nya...Harus juga haku pergi...

sebelum tu..buat la regangan ringan...kasi ruang dalam peyut.
hahahhaha...sila jangan percaya...!!!

n3 umah k'su...nanti haku hafdate yer... weekend ni ada juga
aktivti kami.. siap kenduri kahwin lagik...waaa bestt b'jalan sajork.
D tambah Mr. A cuti...leh la haku rileks kat sebelah, goyang
kaki....jadi penumpang setia...yuhuuuu!!




2 comments:

^aNgRiAni^ said...

meriah makanan d umah si fadli kan...nda sangka marveles menunya...hehehehe si wilson mmg peneman yang setia :D

AmyNa said...

memang marvelose akak..kerabu mempelam tu x tahan... sedap sangat²...mencecah selera. Perghhhh!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...