Thursday, September 17, 2009

|| tAg Fr0m PijAPij0t ||


huhuhu..


1st tag haku terima dari pijapijot . x pernah lagik haku dapat tag..Ehh sama la kita yer pija. huhuhu.Apapun terima kasih yer pija...haku layan sajorkk....:P

Malam tu haku terjah ke blog pija coz haku ada namapk pic kawin kat nukilan d latest page haku...sekali haku teliti setiap bari ayat... rupanya, haku kena tag...ihikss.

jom tengok tag yang d beri :-

1- Anda rasa anda hawt?
Hawt?? Kekadang terasa la juga, bila nama haku di war war kan…miahahaha.

2- Upload gambar kesayangan anda:




3- Kenapa Anda suka ini?
Actuallay, banyak gambar² yang haku sayang…tambah2 gambar
bersama suamiku yang
terchenta.Tapi…di kala ini hati haku
meruntun kerinduan yang amat sangat pada fmly
haku…di
tambah lagik ketibaan 1 syawal yang tinggal bapa ari jerk lagik.
Tahun ini haku
x dapat bertentang mata secara life dengan
dorunk semua…so haku nak pamer gambar bersama
fmly haku
masa haku kawin dolu…



4- Bila kali terakhir makan pizza?
Wahh...Kali terakhir yer, berbulan yang lepas rasa..x hengat lorr.
Lagipun kat sini makanan franchise just ada pizza n K Ep C jerk.
Kalau x harus lagik lama la haku x makan pizza.


5- Apa yang anda buat sambil menyelesaikan tag ini?
Memikir jawapan yang bernar untuk TAG ini, sambil tu layan juga
lagu dari blog haku.. Yakin lah aku menjemputmu dari Kangen
Band..Maklumlah insan yang ku sayang jauh dari pandangan mata..
jumpa pun weekwnd jerk. itu pun blm pasti dapat berjumpa...
uwaaaaaaaa..nangiss !!


6- Selain nama anda sendiri, anda suka di panggey dengan nama apa?
M'ngah + Nina + Ayang

7- Tag lagi 6 orang tanpa kekesalan.

a) Mhafizrahim

b) Watie Sham

c) Semalu SK-Mar

d) Khairul

e) Ashizan

f) Cik Samsidar

p/s: Jawab tanpa kekesalan yooo…ekekeke. Majoriti orang utara
haku pilih,kerana kamu semua sahabat yang terhebatt ewwahhh !!


8- Siapa No. 1 kepada anda?
Opcos famly haku d kampung nun..Alahaii nangis lagik..

9- Bagaimana pula dengan No.3?
Adik beradik yang di rindui..nak
² budak kicik yang pintar itu
Muhammad Adam Asnawi Bin Mohammad Firdaus.


10-Bagaimana pula yang No.4?
yanSemua sahabat² seperjuangan + blogger² di alam maya ini.


11- Katakan sesuatu kepada orang ke-2?
Haku tak mudah mencintai, Haku tak mudah mengaku cinta..
Haku tak mudah mengatakan yang haku jatuh cinta dan cinta
haku Sampai haku menutup mata
wahai sayangku...MMuahhhh3x

12- Anda juga mungkin meminati?

Sekarang memang haku meminati ini...Watak Nur Amina,
pelakon Tiz Zaqyah dalam Nur Kasih…Nama watak pun
lebey kurang jerk dengan haku.. buley kah gitu…wakakaka !!





2 comments:

pijot said...

ala ciannyer awk.. duk jauh diperantauan yer.. sabo je k... kalo saya tiap ari meraung!!! hehehehehe

AmyNa said...

yer pija...sabar dan terus bersabar,kat opis skrg ni pun sunyi sepi...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...