Monday, December 7, 2009

> 3trd n3 j0M sAntAi 09 <

Game yang sempat haku tengoks n join..3 game jerk. 1 game single, 1 game berpasangan & 1 lagik game misteri... sedey juga ohh, tiada pasangan untuk haku berganding..uhukss!! ehh x nak sedey², kita kan bersantai.. mesti mau hepp hepp horayyyy!!

haku dapat join game single..finally kalah juga haku..hahahha, lucu.

1) Game singgletiup jangan x tiup. tiup pun mesti ada skill ohh, kalau idak mau berhambur muka dengan tepung wohh. Yang kelakarnya time ni jugak lah gementar tetiba. ate dah gementar cam na lah benang nak masyuk dalam jarum. Bukan haku jerk rasa gementar, peserta lelain pun sama. macam² suara haku dengar..ada yang dapat jarum x sempurna lah. ada yang manik bertaburan lah. hikksss.
bertaburan tu kena kat batang idung haku gaks..bukan main excited, dalam begegar tu berjaya memasukkan manik yang d beri..Apapun memang kalau dah bukan rezki nak juara x kan menang lah jugaks..manik yang haku berjaya masuk kan tue..berciciran di pertengahan jalan masa ke final game..alahaiii. putus harapan haku seketika. nak mencari sikit punya susah yoo..manik² tu bersembunyi d sebalik rumput yang menghijau itew. Walaupun begitu haku tetap hepy.. pengadil petandingan pun suporting siap tolong carikan manik tersebut untuk haku. sik baik kalah. kah kah kah!


keputusan : juara = zack (isteri rahmat) & naib juara : zulhasnan


2)
Game berpasangan

berpasangan meniup belon..game ni mencabar sikit sebab di buat kat atas padang yang berumput hijau gitu. Belon yang d tiup membesar itu, sure lah meletup bila terkena rumput. wohohohoho..ramai yang dah berjaya tiup, belum siap d kira pengadil tetiba pecah. Mencabar ohhh!!.

ramai pasangan yang join...bekerjasama gitew.Pasangan awangPasangan arsyardPasangan zulfadlyPasangan Basir

Ramai lagik pasangan yang join..haku x sempat nak g jelajah ke semua pasangan untuk merakam memori indah ini. Haku d minta untuk membantu memegang belon yang siap d tiup pasangan... uihh. risau juga haku. kang meletup, cm na??? sian dorunk. Alhamdulillah teda yang meletup time haku pegang tu. sampai lah pengadil kira kuantiti yang terhasil... keputusan haku ilang ingatan..haks haks haks!!

3) Game Misteri a.k.a futsal kain sarun
g

hahahhahahaah!! lucu sangat game nie.Alahaiii...gaya terbaik dari dorunk. Bersenam pun ya juga. ihikss!!
1 team yang bakal beraksi d padang & berjaya mencuit hati penonton². Itu lah kerjasama, wonderpatsss!!
No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...