Tuesday, December 8, 2009

> kEmbALi LAgiks Utk sEnsAsI dELight <

kembali ke mana lagiks.... klu bukan ke dotdotdot.tettt. Semua ni mmg x di plan juga pun, masa haku lepaks² d opish dedem..tetiba dedem cakap mau g sini. itu pun selepas dia terpandang iklan dalam paper yang terhampar betul² depan matanya tue.. Mungkin lapar sudah kali dedem tue, sampai terbayang bayang chesee yang lebey² tue.. cakap dekat haku pun penuh gaya gitu..haku pun apa lagiks terus teruja nokss!! motip d situ.

makanya..dinner haku ari ni kat sini lah. dinner dengan dedem..yehaaaa!!



Sensasi delight.. kau berjaya menarik hati dedem..kah kah kah. mujur program nya tidak rosak..ihikss!! bagus dedem..teruskan program ko. jangan d persimpangan delema yer. haku sukung ko. chaiyokk3x. InsyaAllah.



kini dengan 3 sajian baru..cubalah kesemuanya. wahhh!! makanya kena datang lagiks nie.


Hari ni kita cuba sensasi set 1 dan set 2 dulu yer. ikut turutan nombor. masa sekolah dolu belajar kira 1,2,3 dan seterusnya... hahahha. jadik yang lelain tu, next next lah yer.



Sensai set 1 ~ selera dedem
pizza ayam trio



sensasi set 2 ~ haku
spageti udang tempura marinara



Harus ada untuk melancarkan acara membolos selera sensasi set :P



gumbira nya dedem.. haku pun turut gumbira frend. Haku rasa puas hati dapat memenuhi hajat dedem nie. Ehh...tengkiew veli² march dedem. ko yang belanja.. durian runtuh kah. hiksss!!


3 comments:

rosma said...

pizza??/wakakaka..rosma dh mkn..tp rase cam nk p mkn lagi..kikiki

AmyNa said...

yer rosma pizza..ermm, sama la..1 by 1 nak terjah sensai delight..ihikss!!

shahdiana said...

sedapnya..dah lama tak makan..ridu dendam sudah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...