Wednesday, October 12, 2011

Burung biru =D

Agak lama juga saya meninggalkan laman belog tanpa publish sebarang coret coretan.. tadi time tengah hari sempat la tempek picca Adib Harraz... itu pun under entry Wordless Wednesday. Bam Bamm Adib.. saya belum dapat lagi tentang mata secara live dengan Adib =D

semua nya kerana masa itu emas.... so terpaksa kuburkan hasrat nak hadap di sini. segala yang terpantul di fikiran.. terpaksa di pendam kan dahulu.. Kadangkalanya terpantul juga di laman sesawang burung biru...

So pada silent readers², rakan² se Alam Maya... if ada akaun burung biru... meh la kita mesra² di sana..

gambar twitter logo

Akaun saya: AmynaAmir

Boleh juga klik burung biru di atas tuh yang ternganga molot nya tu... comel kan.. hew hew hew~~




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!








4 comments:

MaMa AiNi said...

assalam myna..lamanya tak update entry..bz dgn kerja ya..mama ada FB & blog je..he2x..akaun twitter takde..

Amyna said...

wasalam mama...

tak pa... janji silaraturrahim antara kita sentiasa terhubung. InsyaAllah :-)

tiefazatie said...

hee..mmg sis aktif kat twitter nie..hee

Amyna said...

hew hew hew!!

Ifa kalau penyakit 'M' tu mai.. apapun tak jadi... hik3x.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...