Monday, October 31, 2011

keputusan itu masih bersegi².. haishh!

Sana tolak sini, sini tolak sanun, sanun tolak sinun... hmmm!

Ini berkait dengan entry awal pagi tadi tentang cuti Mr.A. Baca lah di situ ya!!

Keputusan cuti Mr.A tu masih bersegi², tak dapat sebulat² nya... saya dah bersembang dengan anggota yang bahagian cuti, cara percakapan dia pun macam tak berapa nak meyakinkan hati saya... gundah gulana hati saya nih...

Kenapa lah susah sangat nak cuti... apa masalah sebenarnya nih, cuba slow talk dengan Mr.A bebaik. jangan nak buat ego duk bercakap di belakang.. please lah.. awak tu ketua pada Mr.A..seharusnya bijak lah handle... Eee...Eee~~




Thanks you read and support my writing. Please come again ya!










4 comments:

azam said...

ketua kepada mr A,

senang je, you're fired

adna^madhiha^ said...

susahnya nak dpt cuti tu yg buat suami ana fed'up dgn navy nie..

Amyna said...

@Azam: Siapalah kita nak declare mereka macam tu kan Azam.. betul macam mana pun kita.. pusing² balik ke kita juga kesalahan tu... payah².

Amyna said...

@Adna: Sebenarnya tak da la susah mana... kalau prosedur tu di ikut dengan baik.. ini tak.. dipusing² lagi macam bola...

seorang tu ja yang problem.. tak tahu lah apa masalah dia sebenarnya... selalu buat naiya kat orang bawahan. Moga² Allah memberi keinsafan pada dirinya.Wallah hu'alam,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...