Tuesday, October 18, 2011

Comptia A+ Complete

Mingggu nih makmal bersebelahan opish saya ada buat course untuk student, kebetulan student yang di list kan untuk course ini tak hadir. So memang rezeki saya lah untuk join course nih buat kedua kali nya... Saya join dengan keizinan penyelaras yoo!!

Comptia A+ Complete

Comptia A+ Complete Study Guid..
tebal kan, beratnya dia anggarkan dalam 1 1/2 KG tau ^__^




Saya tak dapat pun buku ini.. ate saya just menumpang... hehehe!

buku yang dibekalkan dahulu pun... tak qatam habis. tamak nak yang baru ke? Opss! sir Jit cakap..saya just upgrade certificate. sekarang modul 702. Dulunya saya ambil modul 602.



Tempat duduk pun dibarisan paling belakang dah tu dipenjuru dekat pintu keluar, student yang harus diutamakan..



Sempat juga concang ke alam maya... Normal la kan. hahahaha!


Join kursus Comptia A+

Sir Inderjit yang di datang khas dari semenanjung sana...Hari pertama, student memberi fokus sebaiknya. mungkin ini perkara baru untuk mereka dalam troubleshoot komputer. hari ke-2 nanti saya sambung... yang pastinya penceramah dah bising² dengan gaya dorunk... Huh maluuuuu cheQ...


Nota Sejemput: Semua kos di tanggung kementerian..so layannn!!

4 comments:

Hardy Boy said...

best la kursus nie.hehehe.. klu ade kursus format2 komp bole la saya tumpang skali, nie asyik dok kayekan kedai komp je g hantar format.hehehe

Amyna said...

La.. awat tak hantaq mai kat kami d ict... nak belajaq cheq pun boleh tolong ajaq... nanti ada program 1 M'sia boleh la join juga.

shahdiana said...

untuk pe kursus ni...mungkin cikgu cikgi je yang paham kot....heheheh

MaMa AiNi said...

assalam amyna..mama kalau gi kursus mesti pening kepala skrg ni..ha2x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...