Tuesday, November 3, 2009

|| hAlfdAy kE sEmp0rnA ||

fuhh haku baru jerk balik dari pangkalan TLDM semporna nun...kami g jumpa dengan leftenan shazawan...Alhamdulillah selamat pergi dan selamat pulang. Awal pagi tadi lepas dapat kata putus dari ayahanda, haku n ajk lain terus berdesupppp ke semporna nun. Jam 9 kami gerak, skrg jam 12.45 kami selamat sampai opis semula..harap² program famly day 2009 berjalan lancar di sana...

haku nie pun 1st time kena handle program cam gini...kat polimas dolu x da puloks kena cam gini. yer la polimas tu besar...orang admin pun dah mencukupi untuk handle. staf akademik pun ciput² jerk di bagi tugas (ehh polimas ada buat ke fmly day..huhuhu). Apapun haku perlu galas tangungjawab ini semampu yang boleh. dengan itu kawan² haku memerlukan kerjasama dari korunk semua.. kepada raeders, if uols ada cadangan untuk memantapkan program fmly day kami...meh la kongsi..haku terima, kalau itu untuk kebaikan bersama. InsyaAllah.

ermm...thanks veli mach 2 andi, next perjalanan kita naik keta haku puloks yer. x kan lah sokmo keta ko....koma juga ohhhh....yer x?

skrg time rest...haku ngah mikir nie langkah seterusnya. Ingat nak ada kan taklimat pada Ajk kelab. Mau lantik ajk perlaksana. x kan lah ajk kelab nak handle semua...terkejan sana terkejan sini. mau pingsann kami lorr.

2 comments:

MIZZ RYNNIE said...

mudahkan urusan ini Ya Allah..AMIN.. cdg nak buat bile babe??

AmyNa said...

5 disember...skrg pun masih terhegeh² lagik..harap² jadik lah rini.ku ni dh la x da pengalaman..menggelupur seketika..huhuhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...