Wednesday, November 11, 2009

|| mEh sAt N0! ||

psttt..meh rapat² kat teratak haku sat. nak bagi tau nie. haku x dapat nk hafdate. actually banyak aktiviti haku..sampai dah x tersemadi d sini...nnti² lah yer. bila dah banyak ni..mulalah nak skip²... wohohohoohoh. ala apa korunk kesahkan...hiksss

lagipun skrg nie haku rasa kurang sehat lorr..sakit sana, lapar sini..maybe terlampau seronok mau pulang ke kampung halaman.. Ecehh cehh, ye ke?

kepada sahabat blogger, merangkap sekapal haku...sapo lagik, yang bukan main melempiaskan nafsu durian tu...keh4. Sama
² kita doakan yer moga rezki itu menjadi milik kita jua. InsyaAllah.. Ingat yer wahai sahabatku, Allah s.w.t itu maha adil..dan setiap perkara yang belaku adalah ujian darinya, dan pasti ada hikmah disebaliknya.Wahai sahabatku.....

kepada mummyimam...thanks yer sudi folow teratak amyna, yess kita kembangkan lagi persaudraan yang sedia terjalin...bukan kah itu lebey baik...hurmmmm.

ok lah d sini dolu yer..dah buley singgah teratak sahabat² yang lain pulokss. haku pun mau solat magrib dolu...d sini 5.53 ptg dah masuk magrib ohh.. kalau d semenanjung time nie.. haku baru terhegeh² nak keluar umah, menikmati keindahan kampung. kalau jumpa kawan sempat lah buat port nak soksek²....Sangat x baeik kan!! hahahahha.





3 comments:

kelly910 said...

myna macam nak mengembara jauh je bunyi nye..
he..he..he..
takpelah.. bila free jangan lupa hapdet ye..
ekekek... take care..

Semalu SK said...

myna....napsu mar awak la yg bangkitkan..kalau tak kerana post myna ari tuh..tak la mar gagahkan diri cari doyan tuh...ekekekekek...yer la myna...kita usaha n mintak pd Dia....Dialah yg Maha Pemberi Rezeki :D

AmyNa said...

kelly: mengembara jauh tu maybe 21hb nie..InsyaAllah. Mau balik kampung halaman..yuhuuu!! tapi skrg nie amatlah buzy dengan tugas² hakiki..niat memang nak hafdate laju², tapi bila hadap jerk lappy idea terus sentappp....wahhh!!

semalu a.k.a mar: ihikss!!! tapi post mar tu amatlah menyelerakan, meriahhh yooo...nak durian lagik buleyyy....:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...