Wednesday, November 4, 2009

|| tIkEt wILAyAh dAh AdA ||

Keputusan untuk menggunakan kemudahan d perkarangan TLDM nun masih juga belum di terima.. harusss d tunggu lagiks..Sob4.

nak bertindak pun, x tahu cara..Kalaulah Mr.A ada d sini..senang sikit. buley hint supaya minta tolong dengan kawan nya...ala leftenan tu pun geng dia juga..hohohoho.

arghhhhh..lupa kan seketika. buleyyy ??

kita hiburkan hati dengan perkara gumbira..Hurmmmmmmmmmm.
Masa d opis tadik..haku d beri form tiket wilayah, haku d minta conform tarikh sebenar perjalanan. Alhamdulillah...makanya haku dapat baliks ke kampung halaman dengan menggunakan tiket free.... Save budget haku.

Nak set tarikh tu pun menggelupur haku seketika.. Mana lah dengan contact Mr.A x dapat. yer la.. Sekarang nie dia outstation d sandakan nun. Memang hanset off truss..kekadang Mr.A silent mode.

Adehhh....Cam na haku nak set tarikh perjalanan..kang haku main hentam jerk..Mr.A pulokss x leh cuti.. Hari raya korban dah hampir...x sampai 1 bulan. Wohhhh Sukar untuk membuat keputusan d situ. Memang lah buley open. tapi nanti open+ close+open+open...kena bayar lebey dari rega asal...x kesudahh d situ.

Tapi Alhamdulillah...mujur myn faham, dia pun x paksa haku nak cepatkan benda tue.. tunggu punya tunggu..Mr.A contact baliks.. Puas juga nak atur kan cuti..haku hanya tunggu dengar cuti yang layak d mohon oleh Mr.A.. Sekalik Mr.A bagi tau... lama siott..dekat 1 bulan..wohooooo.

Campur tolak, darab bahagi...akhir nya kami memilih tarikh...tuttttttttttttt. Pendek saja...x sampai sebulan pun. Jangan risau sahabat ku d jelapang padi sana...haku baliks sebelum kenduri Jan, dan sahabat ku d sini pulokss...haku fly kembali sebelum famly days kita.

Kembali memikirkan urusan famly days 2009 itu...harap² esok leftenan syazwan dah inform keputusan tue.. dan hari jumaat nie (6 November) ada meting ajk..




2 comments:

puanrazma said...

moga selamat perjalanan..

AmyNa said...

yer razma..harapan pun begitu, terima kasih. xcited sangat dah nie..ihikss!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...