Thursday, November 12, 2009

|| k0munItI bEstAri sEm4nA ||

Hafdate n3 yang belum bersemadi lagik kat teratak amyna.. salah satu program yang haku hadir pada 20 & 21 0kt0ber 2009, bersamaan selasa & rabu. Program Komuniti Bestari diadakan di Dewan Masyarakat Semporna... Tawau ke Semporna mengambil masa dalam 1 jam setengah, itu if drive ikut aturan had laju yang d tetapkan..

19 hb tu kami dah gerak ke sana..buat pemantauan tempat. sekalik sampai sana, pihak penerangan ubah plan..x sama sekali seperti apa yang dibentangkan dalam metting.Pameran dijalankan d luar dewan.. Hurmm, kami ok jerk..x kesah lah janji ada ruang untuk booth kami... Ate dah berpindah ke luar dewan, kami teda buat persiapan apa² lah. langsung teda gantung banner ke hape.. Makanya esok pagi seawal jam 6.30 kami dah mula bergerak dari tawau ke semporna menggunakan kenderaan jabatan. Buleyy rilekss..tido².

gambar segala aktiviti untuk 20hb tue teda..haku dah mention kan aritu, Mrs Nik0N tu buat hal.tetiba papar error "No Image" Apakah???? so memang teda la rakaman akiviti kami untuk 1st day tue... haku punya SE kicik nie, kompom haku x keluarkan sebab dah ada Mrs Nik0N tue. tambah
² laks haku di beri tugas lain.. Makanya haku x fedulikss lah bab camera segala.. serahkan pada yang bertugass...haku penting kan gaya mutu keunggulan...Ahakss!!!21hb tu kami hamik kesempatan melawat ke booth kementerian kesihatan. Sempat menderma darah yang lebey² nie...Opss!! darah haku x cukup, so haku jadik peneman merangkap pemerhati setia lah yer..ihiksss.sida dah ready bersama palstik beg yang dibekalkan untuk mengisi darah. haku nie tumpang selalu :p

menderma 1 orang..sijil pun harus lah satu jerk. bila bergambar semua mau tunjuk sijil yang satu...hahaha. Haruss d vanggaaaa!! fomfuan laks tu yang menderma...tapi yang pastinya fomfuan itu bukanlah haku... hati teringin nak derma...tapi @$#^$&.Dah abis sesi menderma baliks ke booth kami semula..makk aii tak menang tangan haku & da geng d buatnya... kiri kanan haku hulurkan..tugas haku ke mana...berhambur segala. Mana x nya...meh tengok nie .Punya la panjang berbaris... pokcik² pun berminat ke booth kami. Bagus3x..silakan kann kan. buley kami tutup cepat kann kan. tutup cepat sebab barang da abis...ewa ewa ewa..

kami gerak balik dalam jam 3 ptg..tentulah selamat sampai ke destinasi, kalau x cam na haku mau buat n3..walaupun n3 nie tertunggak...Muahahaha!!!
No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...