Thursday, August 18, 2011

Alhamdulillah..Rezki Ramadhan menjelang syawal...


Opss!! ini bukan perkongsian tentang menanti zuriat ya kawan².. harap maklum ^___^

Sebelum rezki itu menjadi milik saya yang sepenuhnya...

kena pergi ke pesuruhjaya sumpah dahulu... Ini semua gara² penyakit Lupa. Entah d mana saya simpan dokumen nya... Nasib baik prosedur nya tak kronik. Ada kawan saya cakap kena pergi buat laporan polis, pehtu pergi situ, sinin..kira kronik gitu prosedurnya. saya dah mula cuak... aiyoo apa nak di cakap kan incik polis tuh.

P tanya kaunter tu sendiri.. kerani cakap tak perlu pun buat laporan polis, just ke pesuruhjaya sumpah sahaja.. Alhamdulillah. Senang koje~~





Sapp sup sapppp! Bayar kos perkhidmatan RM11, Siap sudah surat akuan berkanun saya.. Terus ke kaunter..nak cash out rezki itu.. Punya ramai hamba Allah terima rezki seperti saya... Habis nombor giliran sudah.. Atas pertolongan kengkawan pada kawan yang bertugas di kaunter sana.. Alhamdulillah. settle...

Kalau saya balik sambut Aidilfitri di kampung halaman nun pasti hati berjuta ganda senang lenangnya.. tahu lah apa nak di buat dengan $$ ini.... Saya dah roger insan² kesayangan, kanan & kiri... minta pendapat.. tapi belum di putuskan lagi apa nak di buat dengan rezki ini.. teng teng teng!!

Hari tu Bonus, sekarang rezki ini... Alhamdulillah syukur sangat² dengan kurniaan rezkiMu ini ya Allah... Moga saya tidak lupa diri. InsyaAllah =D

Notakaki: 20304.06, 1863.78

Thanks you read and support my writing. Please come again ya!




7 comments:

azam said...

alhamdulillah.....

mintak skit

MaMa AiNi said...

ni rezeki ramadhan amyna !!...he2x...syukur alhamdulillah..

Amyna said...

@Azam: Meh sini meh.... hehehe!!

Amyna said...

Salah satunya mama... =D

hanisahhamid said...

kalau nak gondang cukup x ni? HAHA

Amyna said...

cukup aihh.... taoi sebelum tu, harus lah ku beli utk diri sendiri dulu... hahahaha!!

hanisahhamid said...

@Amyna

uish make it double la. buy 1 free 1. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...