Saturday, August 13, 2011

Pipi Adib BaM bamm bamm!!

MakNgah nak geget sikit boleh tak?

Geramnya saya tengok pipi cucu Ratuhati yang ke-dua nih.. Sejak beliau dilahirkan, saya belum lagi dapat bertentang mata dengan Adib Harraz (AH) secara live. Webcam ada la... tapi tak sama sebab saya tak leh nak kiss rapat² pipi Bam Bamm dia.. geramm geram geram.... Euwwww~~

dahlia teck

kancing gigi dah MakNgah nih tengok Adib tau... kalau lah MakNgah boleh sama² sambut Aidilfitri di sana... sure MakNgah dapat bertentang mata dengan Adib kan..

Tak pa.. MakNgah simpan dalam² dulu perasaan tu... MakNgah tak buang jauh² sebab MakNgah betul² nak dukung Adib... Adib dah jumpa dengan PakNgah kan... ishh nih yang buat hati MakNgah jeles... jeles manjassss! Ngee~~.

Dekat Adam Asnawi pun MakNgah rindu... rindu suara nya yang memeriahkan suasana rumah... Hari nih turn Adam mai rumah MAkTok kan.. tengok nanti kalau MakNgah tak keluar boleh kita WebCam... InsyaAllah ^___________^.

Dari entry adik saya : Adib semakin sehat.. Alhamdulillah ^__^


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!





9 comments:

Wanie said...

tembamnye adib ni! baru lahir ye sis? sipa ber webcame lagi..hehe

Amyna said...

ya firdani... hari tu lahir awal dari due.. sekarang Alhamdulillah sehat walapiat.. syukur :-)

Abe Goreng said...

Wah.cute nye.Hehhe.:D

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/zomba-dah.html

MaMa AiNi said...

geram mama ngan pipi adib yg tembam ni...mcm pipi ank mama masa baby dulu..he2x..

deem said...

chiki2 bam2..hehehe.sama naik adib ni dgn adam.hahaha....

Amyna said...

@Abe: Alhmadulillah... geram tengok dia. kalau dekat nak picit pipi tu.. he3x.

@Mama: Ya mama... ketap ketap bibir dah nih tengok picca dia yang akak upload.. gerammmssss!!

@Deem: itu lah itu deem.. tapi AA la ni dah susut sikit.. maklumlah pandai main sudah.. berlari sana sini...

deem said...

ekekekekekeke......rajin dia bersenam ye ;)

Amyna said...

hehehe.. kalau balik umah maktok d felcra.. memang laju melangkah.. kita pula yang risau tengok dia.. takut jatuh.

shahdiana said...

yana pun cepat geram ngan baby..rasa nak cubit2 pipi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...