Tuesday, November 1, 2011

keputusan yang bersegi² itu sudah menjadi bolat!

Pada pihak kami...

Keputusan itu sudah bolat dan pasti. Keputusan itu di ambil dengan kerjasama daripada pihak a.k.a anggota yang masih ada sifat berperikemanusian.



Bulat dan betul =P

Saya sendiri yang bercakap dengan salah seorang anggota di sana.. Memang pasti, Mr.A ikut prosedur dah. Tapi pada pandangan orang tu ada² saja yang tak kena... tak tahu lah apa masalah orang tu sebenarnya... Hati kelam ka??

So... pada pihak orang tu.. lantak engkau lah. Kau punya minda dan kau punya hal... Kau kacau hal kami... kami berserah.. sebab dah cuba slow talk kau boleh buat vangang!.

Tapi awas kau ya, tak selama nya juga kau di atas tu... so sekarang kau bangga lah dengan apa yang kau miliki...

Kami juga bangga dengan apa yang kami dapat sebab kami percaya janji Allah itu pasti indah.. Redha~~

** Cuti AidilAdha Mr.A tak lulus lagi.. Sobbb!
** Jaga lah Hati dari kekotoran nafsu ;p
** keputusan itu masih bersegi².. haishh!



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!








6 comments:

lynda said...

sabar ea... semoga cuti diluluskan :)

Ctnurkhijah said...

Dah dpat cuti ka? ni first time ct dgar peg yg sebegini ropa.. dah 3 unit hubby keja x penah lagi la ada yg cam ni...

Amyna said...

Cuti saya dah lulus.. Cuti Mr.A ja dorunk duk buat macam chipsmore.. Gerammm! dah bagi, bagi ja la..

nak cancel apa pasai.. dah yang 1st tu dia koyak form.. dah isi baru.. dia nak cancel pula..

tiket kalau dia sponsore tak pa.. nih kita semua.. saya memang sakit hati dah.... tu yang luah kat sini.

Amyna said...

@Ct: Yup Ct.. Alhamdulillah... myna faham tentera memang la payah nak cuti bagai..

tapi depa dah janji...dari AidilFitri lagi.dah tu Mr.A ja depa duk follow... sampai mental dah dia dengan situasi.. kesian tau myna tengok..

MaMa AiNi said...

sabar ek myna..dlm pasukan uniform ni memang ada org2 yg lbh diatas suka membuli..hu2x..pernah jadi kat mama dulu..

Amyna said...

myna tak sampai hati tengok situasi Mr.A... asyik2 di follow ja.. macam mana nak koje dengan hati yang ikhlas...

payah la mama. Politik tak berkesudahan.. tak takur mati.. itu yang berani buat kat org macam2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...