Monday, September 10, 2012

Masa berlalu~~


Ya...hari ni saya terasa terlalu cepat masa berlalu.

Padahal hari ni isnin... selalunya kalau senin payah nak dapat rasa macam nih... maklumlah mood cuti 2 hari tu masih menebal kan.

Saya suka la hari ni... sangat² suka. kalau begini selalu sampai abang balik dari pulau pun okay... wahhhh!

Dari pagi buat koje... sedar tak sedar dah jam 1.30... baru terhegeh² nak balik ke opish rest. Sekalinya... tak sempat juga rest sebab vendor dah masuk nak pasang komputer baru di makmal.. jenguk sana sekejap pehtu ada pula panggilan untuk perbincangan aktiviti kelab.. hmm!



Sekali lagi... saya suka aktiviti/koje hari ni tapi kan dah banyak hari saya tidak suka dengan pe'el sesetengah orang di pejabat nih... pandai bermuka² tau. Mulanya panas juga rasa hati ni... kiranya menyampah lah... tapi fikir Allah itu maha melihat. So abaikan saja... lama² tertutup juga muka nya tu.... kannn~~


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!



JIKA ada akaun fesbuk, BOLEHlah klik Button LIKE ehh.. makaceh

3 comments:

amy mya said...

rumusannya,masa berlalu dengan SANGAT cepat ,hehehe :)

~didiey~ said...

masa sgt cepat berjalan...kene gunakan masa sebaiknya :)

jom join segmen didiey :)

Amyna said...

@Amy: Kannn.... selalu hari senin lambat saja rasa, kecuali jumaat... lajuuuu.

@didie: Iya... manfaat kan sebaik2Nya... InsyaAllah~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...