Friday, September 28, 2012

Persiapan XPDC Kinabalu: Terima kasih kepada yang membantu ;-)


Besok team XPDC Gunung Kinabalu akan begerak ke Kundsang sudah... XPDC nih anjuran Kelab Staf opish saya ;-)

Hari Ahadnya pendakian bermula... Sekarang nih di area kay kay sana, musim hujan & angin kuat.. Dekat Tawau nih pun sama... Cuaca tak menentu... Ya Allah permudahkan dan lindungilah perjalanan kami semua.. Aku Mohon!!


Saja letak gambar nih.. Nak tunjuk baju yang Gadis aktifast hadiah pada hari lahir saya... Gadis pos sekali dengan barang² keperluan XPDC Gunung Kinabalu tu. Nak jadikan cerita, aerobik hari jumaat tu, saya tergerak hati nak pakai baju nih.. Ngam pula haritu hari lahir saya!! Indahnya suratan ini kan~~

Okeh berbalik kepada persiapan barang² keperluan fizikal dan mental.. Setakat ini Alhamdulillah... 99% sudah... Cuma belum packing saja lagi.. berterabur di depan ruang tamu.. ekekke...

Semalam last kami aerobik secara berjemaah, hari ni just senaman ringan² a.k.a buat sendiri di rumah... Janji kaki bergerak... kennnn....

Barang keperluan yang di nyatakan untuk team XPDC sudah tersedia.. ada yang di beli, di sponsor dan di bagi pinjam... Ramai yang sudi membantu meringankan pengeluaran duit poket saya.. Syukurlah dengan keizinan rezekiMu ini Ya Allah...

Untuk gadis aktifast.... Terima kasih banyak², sanggup cerdas ke Padang Besar sana untuk belikan Bag Hicking yang Low Price... Nasib baik gadis terbaca tweet saya tengah servay bag hicking masa tu...Gadis balas "Kat Padang BesaQ berlambak, murah lagi". Ya betul juga kan, saya tak ingat langsung di sana... waaaa!! Kalau gadis tak tegur, confirm saya dah buy Online dan melayang RM200++ untuk hicking Bag sahaja!!


Gadis tolong buy di sana, dengan nilai 200 tu... Macam² barang boleh dapat, mana yang saya tak dapat cari di sini..Gadis boleh dapatkan termasuk sekali dengan kos pos.. Berbaloi baloi habaq p dekat hampa~~ Terima kasih banyak² ya Gadis dan kawan²Nya!!

Sarung tangan tu saya dah jual dengan team XPDC lelaki... besar benar saiz yang gadis ambil. gadis cakap itu sahaja pilihan yang ada... dah macam tangan seoarang Ayah.. ekekekee. Lagipun kawan saya cakap.. dia masih mencari glove, susah nak cari di sini.. Daripada tersimpan tak di guna.. bagus saya jualkan. ;-)


Untuk Baju tebal nih... saya pinjam dengan kawan.. Kebetulan masa tu saya nak keluar pergi cari di bundle.. Ya lah.. saya tak tahu mana tempat lagi nak tuju untuk dapatkan baju setebal ini. Terserempak dengan kawan... sembang p sembang mai.. dia kata tak payah susah² cari.. nanti dia bawakan.. pinjam saja.. Subhanallah.. Jimat lagi.. Terima kasih Ya Allah...



Supliment Energy beli kat GNC... itu pun beli yang promo buy 4 free 1.. Pehtu beli ubat ubatan dan peralatan sokongan untuk kaki di guardian... Stanby kata kau.. risau juga takut kaki nih datang kemanjaanNya... Va Vaaa Varrrrrr~~~InsyaAllah.

Opss!! terlupa.... Rukun Tetangga taman saya tinggal nih... ada bagi sumbangan juga untuk XPDC ini.. Alhamdulillah....

Terima kasih kepada semua yang terlibat... Jasa baik anda hanya Allah yang mampu membalasnya.... Doakan keselamatan kami~~  InsyaAllah.


Entri berkaitan:
1- Training XPDC Kinabalu: Merentas Ke Bukit TV
2- Need Advise: Pemilihan Sunblock yang betul

Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh.....

10 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Moga selamat mendaki dan turun semula, LM tgu myna punya gmbr menarik di sana ye.

Amyna said...

InsyaAllah LM... berkobar² perasaan nih... hihihi. Terima kasih ya LM...

Lynn Hamzah said...

selamat berjaya yer myna...kak lynn x pernah naik lagi gunung kinabalu tu...setakat berposing di kaki gung jer...hehehehe...

hanisahhamid said...

dah sampai atas puncak sana kirim salah dengan puncak tau! wee nanti tolong plan mendaki berjemaah bersama keluarga please :)
moga Allah permudahkan urusana dan selamatkan perjalanan . amin :)

Zura@Iwan said...

moga slmt pergi n pulang ye amyna...

oo kt kk pon musim hujan ye....lagi sejuk la kt sn...

Amyna said...

@Kak Lynn: InsyaAllah kak... Myna pun sebelum nih posing di kaki gunung juga.. baru skrg nak merentas ke atas sana.. Harap² berjaya..

Amyna said...

@GadisAKtifast: wahhhh....harap sangat2 dapat sampai atas.. Moga Allah permudahkan perjalanan kami.. insyaAllah sayang,nanti kita atur elok²...

Amyna said...

@Zura: Iya zura... hujan berserta angin kuat... Kalau di ingat nervouse saja rasa...

mama aini said...

assalam dear myna.. selamat mendaki & semuga dipermudahkan segala2nya olh Allah..

Amyna said...

@Mama: Alhamdulillah mama... Myna dah selamat mendaki... sekarang ni.. merasa la kesakitan bahagian betis... hehehe! 1 pengalaman yang best... indahnya ciptaan tuhan... ;-)

ini entry ringkas dr myna: http://amyna2109.blogspot.com/2012/10/xpdc-kinabalu-alhamdulillah-berjaya.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...