Monday, January 25, 2010

bEg kErtAs

Kreatif betul idea pereka nie... Macam² aksi d rekanya untuk menarik perhatian setiap orang yang memandang. Haku mula² tengok pun syok sendiri. Geli pun ada..hehehe.

Jom tinguk satu persatu..



"Give me ur hand"~ Green Peace



Kesian tinguk Angsa nie, d cekik.. adehhhh!!
haku assume angsa sebab tengkok nya panjang... kalau itik, pendek sajork kan.



Sakit juga nie..hikss!!



Pistol pulokss!! Bahaya....



ini haku geli..masa tinguk tadi terus haku terbayang darah yang dalam simpanan peti, hasil dari kutipan insan yang sudi menderma darah. Geli². Tersangat geli... Macam agar² pun ada..
uwekkkkk.

Semua gambar tersebut haku amik dari email yang dikirimkan oleh pren...saja haku nak kongsikan d sini. Menarik kann kan!!.






6 comments:

KELLY910 said...

assalamualaikum...
betullah myna creative siapa yang buat ni.. paling suka gambar org tu..
nampak macam real je.. tapi elok juga guna beg kertas ni.. lebih2 lagi kat selangor ni setiap hari sabtu dah start 'no plastic day' .. ekekke..

AmyNa said...

wa'alaikumussalam sahabatku...
yer,kita pun teras spt sakit kan..nak tercabut rambut rasa..hehehe.

myna x tahu dr mana,myna dpt email..tgk cam menarik, tu yang kongsi d sini..

L@n@ said...

ehehehe.. nice2x.. suke yg kene tarik rambut tuh.. nak tergolak pun ado..

AmyNa said...

lana...meh kita sambung gelak sama². muahahahaha!!!

siti nurkhijah said...

yang pistol tu nampak real.. bahaya ni..kang tak pasal2 masuk lokap..

AmyNa said...

yer kan..kes naiya tue...huhuhu!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...