Wednesday, January 27, 2010

Ohh!! sUsU AnmUm :d

ANMUM adalah susu khusus yang diformulasikan untuk wanita yang sedang merencanakan kehamilan, ibu hamil dan juga ibu menyusui. ANMUM tinggi akan Folat dan mengandung EFA.


Dua gelas (200 ml per gelas) susu ANMUM memberikan:

  • Kebutuhan harian Anda akan tambahan Folat untuk merencanakan kehamilan.
  • Kebutuhan harian Folat selama kehamilan,
  • Tambahan EFA untuk memenuhi kebutuhan yang lebih tinggi selama kehamilan

haku kopi sikit jerk tue..nak detail boley baca kat sini


Pagi tadi haku dah start minum susu ANMUM.. baru start yer..jangan salah faham pula, haku belum preggy lagik. tapi ini adalah satu usaha juga untuk menjadi seorang ibu..insyaAllah :d

Lama dah mendirikan mahligai.. tersentap juga hati bila tengok kengkawan yang kemudian mendirikan mahligai..sudah ada permata hati. ada yang dah dapat 2 orang pun. compelete berpasangan. tersentap terus haku... Haku tahu itu semua rezki pemberian dari Allah. Sebagai hamba hanya mampu berusaha & bertawakkal..

Alhamdulillah rupanya sedap. lepaihh ni kena p beli lah susu anmum.. sebelum ni minum anlene coklat, silih berganti dengan rgc&milo.

kebetulan semalam ada fesbuk dengan rakan² ratuhati tentang susu anmum, dalam wall ir villiant. terus haku teringat pada anmum yang dibekalkan oleh rakan opish (k'sutriani).. Pagi nie anmum tersebut selamat melalui usus haku..Alhamdulillah.

Haku ada inform Mr.A tentang usaha haku ini, terkejut dia..kalau nak tahu haku ni jenis yang x suka, x minat, x buley masuk kat tekak nie dengan susu spesis tepung ni..mula lah macam² jadik. Loya haku rasa.. Itu sebab anlene haku pun perisa coklat.. ngeh3x. kalau susu pekat manis wokayyy...i like...

Moga usaha haku ini diberkati..insyaAllah. kawan sama² kita doa yer. ramai lagi yang lebey kurang sama hajat dengan haku.. Jadiknya kawan² kita harus sabar+usaha+tawakkal.. itu lah kunci sebuah kejayaan.


susu anmum

Free sample punya..memang kena p beli lain.. huhuhu!!

Lagipun preggy adalah salah satu impian haku yang di forward ke tahun ini :p .





2 comments:

KELLY910 said...

kelly bila preggy pun wajib minum susu anmum ni.. choc flavour... sedap..
semoga myna cepat dikurniakan cahayamata k.. ;)

AmyNa said...

itu lah kelly..awalnya myna faham untuk ibu mengandung saja..rupa nya utk yang mahu pregnant pun d galakkan.. .sama dengan myna, kalau choc falvour laju jerk nak minum..hehhe.

insyaAllah kelly...amin..:d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...