Sunday, January 24, 2010

Fr0m kELLy : tAg..bUAt jgn tAk bUAt

Tajuk pun hampir sama dengan n3 d blog kelly, opcos la kan..haku dapat tag nie pun dari kelly..

selepas Mr.A bergerak pulang ke pangkalan, haku d landa kebusanan yang hamat..jadik nya aktivit jalan² d petang hari ke blog kengkawan. terisi juga masa haku.. Alhamdulillah. Hasil yang haku dapat dari blog kelly... apa lagik..terus lah hamik pen. Mencuba...dan terus mencuba.

opss!! Arahan tag tersebut adalah :

Cuma perlu menulis nama dan url blog kita d sehelai kertas dengan menggunakan tangan kiri, TETAPI bagi yang biasa menggunakan tangan kiri untuk menulis..hendaklah menggunakan tangan kanan. Mudah kan kann!! selepas dah selesai menulis, ambil gambar tulisan dan upload lah ke blog uols..

ini hasil yang haku dapat setelah d cuba berkali².. harus d cuba berulang kali. konon nak carik yang chantik cikit. malu ohhh..




Nampak macam simple..tapi terkial² jugalah tangan nie nak menghasilkan yang agak chantek & kemas... Apapun tahniah untuk diri sendiri berjaya menyiapkan tag yang ke 2 kali yang haku terima dari kelly. syabass!!

Jika ada d antara uols yang buley menggunakan kedua iaitu kiri&kanan..maka pastinya uols dapat menghasilkan tulisan yang marvelous gitu.

ocayy...last haku panjangkan kepada semua yang sudi jengah ke blog haku expeselly sudi menjadi teman² amyna.. sila buat yer uolss...







4 comments:

KELLY910 said...

myna...
nampak kemas jugalah tulisan tangan kiri myna.. ;)santik..
btw thanx ye dear coz sudi juga buat tag ni..
friendship forever.. take care..

AmyNa said...

okies kelly...
ur welkam..yess!! friendship 4 ever.

itu pun berhelain kertas sudah kelly...siap ada rehat2 lagik d tengah jalan menuju ke dot com...tangan lengohh...hahahaha.

Alhamdulillah selesai juga.. kelly t.care too.

hajarus said...

wah cantik tu hasilnyer... lau hajar xtau la camne rupernyer... hik3x..

AmyNa said...

hajat buat myna tersenyum d pagi hari... ngeh3x.. jom hajar laksanakan tag nie.. kita tinguk testimoni kretip dari hajar pula..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...