Friday, January 29, 2010

cAbUtAn bErtUAh dI yAnmie0nLInE.com

Sticky Mode n3 yer!!
Sehingga 3o jan 2010

untuk n3 seterusnya, buleyy selak² vs scroll ke bawah..ngeh3x.


Yanmieonlie.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan keluarga.Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanylah kebetulan sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama.

untuk keterangan lanjur tentang Pertandingan ini, baca di

http://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/

yes!! sukung dengan kata² lana.. aura contest ni memang kuat.. Mulanya haku kurang jelas, setelah di selidik.. baru faham. Terima kaseyy kepada lana sudi create n3 untuk penjelassan contest nie..

memang mudah syarat² nya wahai pren² haku sekalian.. x payah nak beban kepala nak taip banyak²..

1- Hanya copy paste semula artikal/tulisan bewarna purple kat ats n3 nie ke dalam n3 di blog pren.

2- Contest tamat pada hujung bulan nie iaitu 31 Jan 2010 pada jam 11.59 pm.. ~ ayuh pren & silent reader..kita join contest nie, mana tahu kita bertuah..insyaAllah :d

3- Mesti letak nama referrer dalam n3 yang disiapkan.. jika tahu dari blog haku, semestinya referrer adalah amyna.

Untuk referrer haku tentulah Lana yang kiut miut dengan senyuman manis... ihiksss!!

Akhir sekali...bila dah siap buat n3 ini...jangan lupa tinggal kan komen anda d bolg penganjur iaitu yanmieonline untuk memudah kan semakan..

jom pakat² join contest yang mudah ini..mana tahu kita bertuahhhhh!! insyaAllah. D samping tue leh tambah ramai kenalan blogger... suka suka suka...yabeda bedduuuuuuu...popai pai .wsalam.

p/s: terima kaseyy banyak² kepada yanmie.. sudi menganjurkan contest ini!!!






6 comments:

Yanmie said...

salam

thanks dh join kontes nie, isnyallah kalau ada tuah bleh menang..hehe..gud luck yea

AmyNa said...

wsalam..

yer insyaAllah..tqvm yanmie.

KELLY910 said...

salam myna..
sihat tak? lama tak jalan2 sini..
good luck ek.. have a nice weekends..

AmyNa said...

wsalam kelly..

Myna sehat. Alhamdulillah.. terima kaseyy pren sudah singgah sini... enjoyyyyy!!

L@n@ said...

yuhuu.. ahaha.. dah terjangkit aura.. ehehe.. gd luck dear..




tips-jejaki-pengunjung-blog-anda

AmyNa said...

hiksss!! insyaAllah lana...hehehe.tqvm yeahh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...