Tuesday, January 12, 2010

> kEsiLApAn sEndIrIk <

Alahaiiii...kesilapan teknikal..huhuhu. abis bloglist terdelete.. itu lah gatai tangan nak tukar background vs template...sekali hamik..fadan muka... nak x nak kena rajin kan diri untuk add semula blog list..huhuhu!!

Lagi pun haku rasa pages haku penuh jerk list blog kengkawan kan kann!!.. walaupun agak penuh..tapi haku suka ohh.. senang haku nak terjah bila dorunk dah update..Yang haku folow memang senang lah haku akan terjah klu dah hafdate... hurmm...Abis pren list myRatuHati haku..tapi x apa..masih berhubung juga fesbuk.. semuanya d hujung jari...uhukss!!

Plan nak design b/gorund pages sendirik..nanti lah. Sekarang ni masa agak cemburu gitu.. hurmm...

Ari nie haku terima satu orang pelajar untuk menjalani Latihan Industri. Baru 1 orang. Bos haku dah inform awal² yang pelajar tue atas t/jwab haku... Makanya haku kena bimbing dia, beri tunjuk ajar secukupnya.. InsyaAllah. i can do it.. Kali nie haku plan nak buat jadual lah yang buley memantau tahap pencapaian dorunk. Yang sebelum nie, ocayy juga..tapi bila dah ramai² haku pun mcm x terkawal sudah.. sekali akhir semester baru dapat detect masih ada yang ilmu belum penuh di dada...sayang seribu kali sayang. bagi dorunk memang dah rasa hebatt. tapi ada pandangan haku..rasa mcm nak nangis n jerit sepuas hati... rugilah 6 bulan di sini. Tapi hasil x ubah seperti 1 minggu jerk... Sayangnya tu kan!!

Moga sempena tahun baru haku dapat membuat penambahbaikkan untuk semua tue.. InsyaAllah.





7 comments:

rosma said...
This comment has been removed by the author.
rosma said...

loh..awat jadik gtu??hu3..mmg haru nk taip satu2 lek..nk rosma tolon?he3...so dh sattel ek problem tu..nxt time ati2 ye dear..

AmyNa said...

itu lah rosma.kunun mau kasi upgrade. sekali gitu laks qoedahnya..sob4x. yoo pehni mmg kena hati2..klu idak berlaku lah utk ke-2 kalinya..okies tengs prend :D

Cik Rama2 Beku said...

akak tak lupa link sy kan??hihi

AmyNa said...

yer sida..x lupa..x lupa. insyaAllah.

hajarus said...

ramai blogger pernah ladi camtu amyna.. klu tukar template selalu blog list terdelete...

anyway moga2 dpt listkan semula yer... jgn lupa blog hajar... hehehe...

AmyNa said...

okies hajar...x akan d lupakan..kita kan sahabat..insyaAllah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...