Tuesday, January 19, 2010

> bL0ckEd 2cnd timE <


Kembali d pagi selasa yang sejukkkk!! sejuk sebab kat sini hujan.. dan paling² syahdu mati karan juga... sampaikan haku ke opis hari ni berpakaian seperti mahu beriadah. sampai kan ada yang bertanya adakah hari ni haku bercoti..hiksss!!

haku x marah sebab ada student tadik ikut haku masyuk opishh..dorunk ingatkan haku pensyarah yang ajar dorunk..adehhh!! apakah haku ada gaya menjadik seorang pendidik dengan berpakaian begini..vanggaaaaa!!! masyuk bakul angkat sendirik...keh4x. ~ student sem1 memang x dapat membezakan lagiks..

ocayy..haku ingat nak continue dengan 2 tugas yang masih menanti haku itew.. tetapi semalam masa haku menanti detik punch card tue, hamik kesempatan berfesbuk..wahhh!! harus lah kan. itu janji haku n da geng. Haku ada dpt kiriman kat wall dari rakan sepejabat.. canggihh manggihh.. itu lah dunia serba moden, aplikasi kan apa yang ada sebaik mungkin. x cukup dengan interkom, fesbuk pun d layan.. i m wokayy pren. Layannnn!! Hajatnya mahu minta printer yang berlonggok d stor makmal bahasa... x semua yang berlonggok buley d gunapakai.. apapun perlu di test...mana yang operasinya load..angkat sajork. nanti rekod d uruskan. sampai turn pelupusan. d harap serahkan kembali yer :D

Makanya..untuk pagi ini haku menanti insan yang d maksudkan itu.. kang nanti haku g buat koje datang puloks dia.. opishh berkunci. macam semalam. Alahaiii sian sian.. baik haku tunggu dolu. sambil tu. hasil kan n3.. supaya ada juga yang terisi d sini.. alasannnnnnn porakhhhhhh!!

semalam semasa haku berjumpa dengan rakan seperjawatan haku.. dia ada bertanya, adakah haku yang block fesbuk? terkejut juga haku.. haku sendirik menggunakan fesbuk untuk beramah mesra dengan rakan² haku. Mustahil haku nak block kan. dan paling penting...mana haku ada pswrd untuk akses itu sever pren..serahkan pada yang arif.. syhhhh!! harap maklum. tettt.

fesbuk haku tatap buley akses coz haku menggunakan berukban.. apapun untuk kepastian blocked nie haku mencuba conection LAN. terbukti yoooo!!



ruangan jom soksek denganku. ini yang dapat haku capture.. sadisss!! :p








4 comments:

rosma said...

camne leh terblock tu ek??dah siasat?lau lum jum siasat same2..

hajarus said...

camner leh terblog tu ek..??? misteri ni..hehehe

AmyNa said...

rosma~ dah setle..bersebab semua tu d block..tq yer rosma sudi nak nolong siasat...ekekek.

AmyNa said...

hajar~ serahkan pada yang arif... segala misteri terungkai sudah...hikss!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...