Tuesday, October 9, 2012

Cuaca tak mengizinkan kepulangan abang...

Kan saya dah kata....

Macam kemungkinan boleh berubah dalam jadual pewira negara nih... Plan awal tu membuat kan hati nih gembira yang teramat sangat² dah... sekali sampai masa nya... hampeh belaka....

Chalie a.k.a kapal terbang mereka tak boleh masuk ke pulau tempat abang dan kawan²Nya operasi... just pending di Labuan sahaja...  nak tengok rupa chalie tu... boleh klik SiNi.



Dalam situasi macam ni memang memerlukan kesabaran yang tinggi.... Ingat Allah banyak², percaya pada Qada dan Qadar... setiap yang tersurat adalah ketentuannya jua... dia yang maha menentukan segala yang terbaik untuk hamba²Nya... kennnnn~~

Itu sms before jam 12 tadi... Baru dapat call dari abang... abang cakap... "hari jumaat nih baru fly balik ke pangkalan". Saya paham ayat abang tu... Abang tak mau bagi harapan kat saya dan buat saya ternanti nanti di sini... itu yang dia terus belasah cakap jumaat nih... hu hu hu!!

Nasib lah saya bekerja... kalau lah saya bercuti.. sure dah prepare menu untuk lunch bersama². Itu lagi menyakitkan... macam mana lah keadaan isteri² pewira yang suri rumah ehh... kalau betul mereka ada prepare masak masakan... berbulu ja hati.. last tengok makanan... nangis.. SubhanAllah...

Entri berkaitan.. 
1- Syukur dengan ingatan mereka pada abang!
2- Dari pulau kecik ke pulau besar 



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh.....

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sabar myna. itulah dugaan namanya kan?

Iffah Afeefah said...

jangan sedih ye

dugaan sume tu

Lynn Hamzah said...

jangan sedey2 tau...semoga cik abang myna cepat balik yer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...