Friday, October 19, 2012

Dapat duit raya AidilAdha berbentuk cheque ;-)


Alhamdulillah....

saya dapat daripada pihak Nuffnang Sdn. Bhd... tahun nih punya saya tak cash out pun lagi earnings saya tu, saja biar bagi dia menternak dengan jayanya dulu.. nanti kasi keluar sekaligus... baru seronok plan... hik3x.

Tahun lepas saya rajin betul cash out.. pantang dah melepasi had minimun yang ditetapkan, sure tangan nih gatai ja nak p tekan button cash out... 


Sila jangan percaya dengan total earnings nih... cheque yang saya terima... tak sampai pun angka sebegini... Ngee~~

Opss! lupa nak habaq... Ini cheque untuk payment tahun lepas punya lah... saya terlupa nak p tunaikan di bank... Nasib baik nuffnang bagi semula cheque tersebut setelah setahun berlalu... setiap cheque yang dikeluarkan valid witihin 12 months kan... mungkin pihak nuff tengok payment saya still pending... jadi dorunk keluarkan semula...

Terima kasih ya Pihak Nuffnang ;-)


Terima kasih juga pada driver opish saya.... dia bersungguh hati ingatkan saya pasal surat nih di pigeon hole saya....  dia risau takut saya lupa nak ambil... sekali ambil.. waaaa... Alhamdulillah duit raya AidilAdha....  

Nanti rehat harus p tunai di mesin deposit cheque yang berdekatan... nanti kes lupa berulang lagi... Ohhh No No No!!!!

Sapa nak ikut.... Jommmmmmmmmm!! Jumpa di kaunter 11.30 okeh... harini kan jumaat, kita rest awal... =P



Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh.....

8 comments:

Gieyana said...

Nk komisyen skwt lwh? Ekekekeke...:-)

Amyna said...

boleh kak...kita jumpa di purajaya isnin nih... amacam?

Halimaton Hanafee said...

wah bestnya..apesal earning nuffnanf sy tak jln2 ekk..masih lagi para RM1.75 ..kah..kah

Amyna said...

dah lama ka pren.. sabar sabar.. nanti pasti bergerak juga earning tu...

krole said...

alamaks...pren...mantap!!!bulelah blanjew2 skit ni~ngeee

Amyna said...

boleh ba... turun jak sini... hihihi

Sharinginfoz said...

suka2 berblogging, dapat gak duit kan

Zura@Iwan said...

wahhh...best nieh..kena kasi upah sket ar ni..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...