Wednesday, October 3, 2012

Wordless Wednesday #17 : Fotoshoot!



Terima kasih kak rai... time nih tak plan pun... Just Up Up Jadi. Kak Rai suka tengok saya dress up dengan jubah nih...
 
Apapun Terima kasih Kak Rai.. teruja tengok gambar sendiri dah serupa syok sendiri.... MAsuk bakul angkat sendiri... HAHAHAHA!
 
*Peduliksss~~



Wordless Wednesday: Hari rabu adalah hari dimana blogger akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa perkataan untuk explain gambar tersebut.


Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!

JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh.....

6 comments:

Zura@Iwan said...

lawa pakai jubah tu..beli kt ne?

Izan Ishak said...

salam singgah myna...

lamanya izan tak jengah sini. cantik sangat jubah dan tuan punya jubahnya tu!

Gieyana said...

cantik la..bkenan gak Kak G..beli satu utk akak..keh keh keh..:-)

Amyna said...

@Zura: Alhamdulillah... myna buy on9 tu... lama dah jubah tu.. duk pakai tapi jarang nak snap gambaq... hehehe!

@Izan: wasalam izan... Alhamdulillah. Myna sederhana sahaja.. sederhana itu kan indah... AMin Ya Rabbbb~

Amyna said...

@KakG: Akak mau ka... nanti kita p soping sama2... myna tolong pilih... ekekekkeke.

Syaifuddin Alias said...

wah3..awesome je tgok :0

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...