Thursday, October 18, 2012

Entry Ini Oke Tak #EcaYearEndContes


Selamat tengah hari kawan²...

Saya dapat info pasal contest nih di blog mialiana.com dan terus terjah ke blog Eca selaku penganjur untuk dapat kan maklumat lanjut pasal contest nih... menarik tertarik juga contest nih.... So saya amik peluang untuk join. menang kalah letak belakang.. yang penting kita support rakan² punya contest... contest berlangsung selama sebulan... hari ni baru hari ke-2... Wahhhh~~Syaratnya pun tidak lah payah.... Just share kan link entry blog kita sendiri,  yang mana kita rasakan terbaik pada pandangan kita dan nyatakan sebab mengapa ianya terbaik... hmmm! mudah saja kan... kann!

Dengan ini saya nak share kan entry saya yang bertajuk  XPDC Kinabalu: Alhamdulillah berjaya sampai di Aras 3929M (8.0KM). Saya rasakan ianya terbaik sebab ini adalah satu pencapaian yang sangat menarik hati saya untuk dikongsikan bersama rakan²... Alhamdulillah... pelbagai rasa ketika berjaya jejak kan tapak kaki di aras nih... tak tahu macam mana nak describe kan perasaan nih... Amin Ya Rabb. Nak baca full sila lah ke sana ehh... makaceh!

Majoriti entry d blog tu adalah terbaik pada saya sebab lahir dari penulisan hati saya sendiri... tapi paling paling paling... saya dicide entry XPDC Kinabalu ni la... Entry masih panas nih, baru keluar oven 2 minggu lepas... tak sampai 1 bulan lagi.. ngee~~


Ohh ya... di akhir entry yang kita publish nih.. penganjur minta kita letakkan ayat "Year End's Giveaway & Contest Oleh ecadwinkyasha.com di taja oleh jijieasriella.com , zafikstory.blogspot.com , mialiana.com, sop.name.my , duniashida.com , ihavesweetsmile.blogspot.com , syaisya.com , aziazidah.blogspot.com , www.kisahemasputih.com , hazwanhairy.com , nugrulsakura.blogspot.com , greenpandacraft.blogspot , mymatatajam.blogspot.com , akuayut.blogspot.com , dan hotchouz.blogspot.com

Okeh sampai sini saja entry contest saya... Kepada rakan² blogger yang berminat, boleh join sekali sebab contest nih sesiapa pun boleh join.. yang penting ada blog sendiri... penganjur dah pesan kan... take note tau pesanan penganjur tu...hik3x. Syarat² nya pun mudah saja... Apapun Good Luck juga untuk rakan² blogger yang sama² join contest ni.... yeayyyy!!
Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!


JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh....
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...